Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Personlige

 

Personlige hjemmesider - Børn - Sygdom - Behandling

 

 

 

 

Personlige hjemmesider

JanBoisen

Jan Boisens Hjemmeside

Personlige interesser, Computerspil, Temasider, Animationer m.m.

Jettes

Jettes univers

Bannerbytte-bog og bamse byt - linedans - lidt grafik og meget.

JOY4U

Jytte og Henning´s hjemmeside

IQ-test, trafik, nyheder, sundhed, spiseguide, animationer, festsange m.m.

Katies

Katies - en side med grafik...

På min side kan du finde grafik til din egen side, deltage i sjove konkurencer og læse sjovt stuff :) Du er velkommen til at skrive i GB. Og hvis du har spørgsmål kan du ALTID stille dem i "Ask & Answer" :)

Knivsmeden

Knivsmeden

Her er noget om mit arbejde på Grønland, Thule Air Base, Flådestation Grønnedal, fiskeri, røgning af fisk, røgeovn, knivsmedning, foto af min familie.

Mille og Søren

Mille and Søren's Homepage

En side med lidt om os selv, familie og venner. Grønland, mange clipart, og midifiler, send gratis postkort, osv. (Tag en rundtur.)

Ringgade

Ringgade`s web-server

Hjemmeside for Ringgade 164, Sønderborg. Med vejrudsigt, nyheder, linksamling og chat mm.

Connie

Connie - Fotohulen

Katte, Fibromyalgi, Psp grafik og digital foto.

Leoparddrengen

Leoparddrengen Vender Tilbage

En personlig blog, skrevet af en excentrisk, dansende superhelt. Indeholder en del satire og betragtninger, quiz'er, ordlege og oplysning. Skrevet med et sprogligt glimt i øjet og en ditto kæp i øret.

Hulegaard

4 Best - www.hulegaard.dk - 4 You

Dansk - eng. privat hjemmeside med 4 bedste af udvalgte emner, billedsektion fra DK og international samt tekster og weblog.

Børn

Børneliv

Børneliv - Viden om børn

Førende børneforskere står til rådighed med viden om børns leg, indlæring, intelligens og udvikling.

Baby-navne

Baby-navne.dk - Navne til Børn

Stor database med babynavne, navnebetydning og oprindelse. Toplister over de mest populære børnenavne i Danmark.

BabyX

BabyXplore.dk - Gravid

På BabyXplore.dk finder du mange informationer om det at være gravid men også om tiden efter, med en lille baby. Du kan også tilmelde dig vores babyforum og skrive sammen med andre om fertilitet, graviditet, baby og børn.

Baby

Babyklar

På Babyklar finder man artikler om fertilitet og barnløshed, graviditet og fødsel. Hvis du er gravid, kan du benytte den store uge for uge graviditetskalender, hvor du kan følge fostrets udvikling. På Babyklar finder du også Danmarks mest aktive babyforum med information og gode råd om alt inden for baby- og børneområdet.

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage på Østerbro

Vi tilbyder massage til gravide under hele iteten. Vi har massage af hele kroppen eller specielle behandlinger af f.eks. bækken, hofter, ben eller andet. Vores massører er meget erfarende og har gennemgået flere specielle uddannelser til at kunne behandle gravide så godt som muligt.

Gravid

Gravid.dk - alt om graviditet, fødsel og børn

Gravid.dk tilbyder dig masser af information om, hvordan du bliver gravid, hvad der sker under graviditeten, hvad du skal huske under fødslen, og hvordan livet er med baby og børn. Kom ind og prøv vores graviditetskalender, hvor du kan følge din graviditet uge for uge, hver gang du logger ind på siden. Du får tilbudt relevante artikler for netop din graviditet. Derudover kan du besøge vores debatforum eller besøge vores blog, hvor andre mødre skriver om graviditet og børn.

Sygdom

DepWeb

DepWeb Depression og angst info

Et brugersted for psykisk ramte og deres pårørende. Især depressions og angstramte. Men andre kan også ha' gavn af siden der også har en debatside om relaterede emner m.v.  Her er  også tilkyttet lidt sjove sider med link. Så det hele ej skal handle om sygdom. Må du få god gavn af alle sider.

Sundhed

Sundhedslex.dk

Om sundhed, sygdom og helse. En anderledes sundhedsportal hvor der også er plads til alternativ medicin og behandling.

Behandling

Juicekuren

Juicekuren.dk

Få en sund livsstil og oplev den gode effekt med frisk energi. Når du kombinerer frisk juice med sunde måltider opnår du en rigtig god effekt. Fleksibel kur, så du også har mulighed for at opnå vægttab.

Thaimassage

Thaimassage

Oliemassage terapi- Ren wellness og afslapning Vores oliemassage er en kombination af traditionel thaimassage og en normal oliemassage. Hele kroppen gennemarbejdes, og du vil bagefter føle dig meget afslappet og godt tilpas. OLIEMASSAGE ER GODT MOD ØMME MUSKLER. Oliemassagen er eksempelvis god mod ømme og trætte muskler efter arbejde eller sport, eller hvis du har et mere specifikt problem, du ønsker behandlet. Du kan også vælge oliemassagen som ren wellness og afslapning, hvis du synes, at rigtig thaimassage er for hård.

Massageeksperten

Massageeksperten.dk

Har du ondt i arme, ben, skuldre eller andre steder, så tilbyder jeg behandling og massage i Vejle, til meget rimelige priser.

Massage

Fysiurgisk Aften Massage

Fysiurgisk massage og sportsskade terapi tilbydes af lægeeksaminerede fysiurgiske massør, sportsterapeut stud. Så har du ondt i ryg, skulder, nakke eller ben så ring til Martin Massør.

Parterapi

Parterapi

Jeg tilbyder indsigtsfuld, narrativ parterapi under uformelle rammer i København K. Kontakt mig evt. for en gratis forsamtale.

Terapi

København Terapi

Individuel terapi, parterapi og online terapi. Beliggende i København ved Nørreport Station. Terapi mod stress, angst, depression og andre psykiske lidelser.

Hauptvogel

Terapi, parterapi, familieterapi

Gennem 20 år har jeg hjulpen par, familier og ikke mindst enkelt personer i at få et godt og tilfredsstillende liv. Hverdagens problemer vokser mange mennesker over hovedet og så er der brug for, at der kommer hjælp udefra. Sammen vil vi sætte problemerne i rette perspektiv, skabe overblik over målet og ikke mindst komme med forslag og ideer til at lave de nødvendige forandringer for at få et godt liv.

Plastikkirurgi

Hvad er Plastikkirurgi?

IHvad er plastikkirurgi, hvordan udføres det, hvilken uddannelse har lægerne og et hav af andre spørgsmål, finder du svar på ve et besøg på plastkirurgi.dk. De mest populære plastikoperationer i Danmark er beskrevet fra første konsultation til selve operation og det efterfølgende forløb. Læs om bl.a.: Næsekrurgi, Brystforstørrende kirurgi og Fetsugning. Du kan se før og efterbilleder i det store henvisningsarkiv og læs yderligere om de forskellige typer af muligheder indenfor plastikkirurgiens verden. Læs også om brug af ekstern lægeservicekonsulent m.m.

Nihaw

Nihaw Akupunktur Klinik

Få balance i kroppen og livet med akupunktur. Nihaw kejserlig akupunktur er det eneste sted i Europa du finder så meget viden om ubalancer og hvordan man får styr på dem.

Sonne

Hypnose - Parterapi

Du kan finde beskrivelser af de arbejdsområder, som jeg dagligt arbejder med. Mit omdrejningspunkt er mennesker i vækst. Det betyder, at jeg i en skønsom palet arbejder med terapi, parterapi, hypnose, personaleudvikling, undervisning, supervision, og foredrag.

Psykisksundhed

Individuel terapi og parterapi i København

Individuel terapi og parterapi i København fra autoriseret kognitiv psykolog-parterapeut Kenan Hansen. Mindfulness kurser specielt mod stress og overspisning. Stress kurser til virksomheder for at skabe trivsel på arbejdspladsen.

Psykolog

Psykolog2 - Online Psykologer

Psykolog2's Erfarne og Autoriserede psykologer tilbyder en helt ny og effektiv form for psykologhjælp. Konsultation via sikker chat, e-mail og telefon. Psykolog2 er et tilbud til dig, der på grund af travlhed, udlandsophold, sygdom eller andet normalt ikke har mulighed for at søge rådgivning hos en psykolog. Vi tilbyder endvidere traditionel konsultation i København, Ballerup, Jægerspris og Virum.

Hypnotia

Hypnotia | hypnose behandling

Info om hypnose og hypnoterapi. Behandling med hypnose af psykologiske problemer  som angst, fobier, stress, overspisning, rygning og depression.

Zoneterapi

Zoneterapi på sanselig.dk

Velvære, sundhed og ren selvforkælelse. sanselig.dk er din klinik for zoneterapi. Zoneterapi kan være gavnligt for alle, og anbefales især ved stress, dårligt immunforsvar, fordøjelsesbesvær og graviditet - men kan også blot være som selvforkælelse.

Terapi

Akut psykologbehandling

Hos CityTerapi kan du få akut psykologbehandling, inden for maksimalt 12 timer. Vi behandler din sag med 100% fortrolighed, og vi er bundet af tavshedspligt over for alle instanser. Hos CityTerapi kan du altid få en tid hos en professionel, autoriseret psykolog.

Hypnose

Hypnose

Absolut hypnose-vejle, hvis du vil ha´ det bedre. Depression, angst, ludo/spillemani, tobakstop, sexproblemer, vægtproblemer, lavt selvværd, ingen energi og meget .

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen