Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Musik

 

Nyheder - Musik - Studio - Arrangør - Netradio - Diverse

 

 

 

 

Nyheder

Musik

SkeldeCom Musikportal

Musik portal der dækker alt inden for musik/bands/koncerter etc. i Sønderborg området.

Alexi

MP3 afspiller test

Anmeldelser & test af MP3 afspillere. Find den rigtige MP3 afspiller fra start. Guides og artikler om MP3 afspillere samt bærbare medieafspillere.

Musik

Alex

Acting Like Alex - Kopiband i topklasse

Acting Like Alex er et af Danmarks bedste kopibands. 80er, 90er og nye hits fra ind- og udland udført med fuld skrue og høj høj energi. Pressen skrev: "Bragende dygtige og meget overbevisende".

Attila

Attila Kovacs, festmusiker

Dæmpet alsidig underholdningsmusik under spisning, bl.a. tværfløjte, klaver og harmonika. Dansemusik i alle stilarter.

Solo

Solomusiker - levende musik på guitar - Barney & Co.

Solomusiker til danserestauranten med levende musik. Spiller på bodega, værtshus, kro og pub. Levende musik fra 70'erne, 80'erne og 90'erne spillet på guitar, med sang og saxofon. Til bryllup, konfirmation, guldbryllup, privat fest og firmafest.

Irsk

Downtown Dynt Irsk Folkemusik

Site om bandet Downtown Dynt - Bandet spiller irsk folkmusic når det er bedst. Sitet indeholder galleri - gæstebog - kalender - info - osv.

Hachensack

Hackensack, dansemusik med tråd til firmafest, bryllup eller ???

Hackensack spiller den dansemusik, som bandet selv ville ønske at høre til en fest. Repertoiret spænder bredt - fra bl.a. Abba over Beatles og Hollies til Credence og Billy Joel. Grundholdningen i bandet er, at det skal swinge, rykke og glæde.

Michael Staun

Michael Staun

Her kan du downloade gratis mp3 og video.

Spansk

Guitar musik til bryllup

Skønne romantiske guitartoner til dit bryllup. Topprofessionel konservatorieuddannet guitarist spiller stemningsfuld dinnermusik, eller "jeres stykke" til vielsen eller til receptionen. Hør guitarmusik i verdensklasse!

Festorgel

Musik til festsange

Musik til festsange tilbydes. Skal du til en fest uden levende musik ? Så kan vi tilbyde en skræddersyet musikfil til den sang du har med til festen. Vi har Indspillet musikken på et orgel med klar og tydelig melodi stemme. I alle vores musikfiler har vi lavet forspil Inden man skal begynde at synge. Mange af vores titler har vi indspillet i flere forskellige udgaver. Så kom og lyt ! Der skulle være lidt til enhver smag.

Bangs

Bangs Musikservice

Som hyggepianist til bryllup, fest, konfirmation, etc. er det mit mål at skabe en passende atmosfære under spisningen. Man skal kunne tale sammen ved bordet samtidig med, at jeg danner en behagelig musikalsk baggrund bestående af kendte melodier.

Michael Kristensen

Michael AJ - Musik til film og teater

Michael AJ komponerer afslapningsmusik med klaveret i centrum, samt musik til film og teater. Gratis download af mp3.

Studio

MetaTone

Metatone

Metatone er et pladeselskab som producerer og udgiver meditationsmusik. Endvidere er Metatone et fuldt udstyret lydstudie, som indspiller og udvikler musik bl.a. til underlægningsmusik til afspændings Cd'er.

Vitarec

VITAREC

Lydstudie til indspilning af demo og musik cd'er. Studiet er baseret på hard disk recording. Derudover fremstiller vitarec også PR materiale til både kunstnere og musikere som foldere visitkort plakater web og cover design.

2player

2PlayerStudio : Professionelt studie i København

2 Player Studio er et nyt studie i København N. i centrale omgivelser, som tilbyder indspilning og producering af musik. Hos 2 Player Studio er alle slags opgaver velkomne - Indspilning for bands, solister med idéer som mangler en producer, speaks, producering af musik på bestilling og meget mere.

Crazy

Crazynight Polterabend Lydstudie

Velkommen til Danmarks sjoveste polterabend lydstudie! Siden 1996 har vi specialiseret vores lydstudie og vores CD-indspilning i sjove optagelser såsom polterabend, firmaudflugt og Blå Mandag! Download også vores gratis e-book om polterabendplanlægning.

Emix

Remix Med Emix

Musik 2.0 fælleskab og remix portal. Download, klip og lav dit eget remix, som du kan oploade tilbage og dele med andre. Helt gratis og lovligt under Creative Commons licens.

Arrangør

Scientific

PSYTRANCE Parties

Dansk festarrangør inden for psytrance, full on, goa, progressive. Dj udlejning. Pladeselskab og web shop.

Netradio

 

 

Diverse

Stepnote

Stepnote.dk - Noder og Musikundervisning til alle

Stepnote.dk er stedet for dig som spiller musik eller synger på hvilket som helst Niveau. Du finder Danmarks største udvalg af digitale noder, trykte noder,musiksoftware m.m. samt over 350 musikunderviser profiler der kan bookes online til privat Musikundervisning – læs mere på Stepnote.dk.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen