Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Mobiltelefon

 

Tilbehør - Abonnement - Simunlock - Mobilsjov - Mobiltjenester - Apps - Nyheder

 

 

 

 

Mobiltelefon

Fonia

Billig reparation af iphones i Randers

Hos Fonia tilbyder vi billig reparation af din iphone. Vi bruger dele af høj kvalitet og giver 2 års garanti på vores reparationer.

Tilbehør

Capida

Capida - Spar 30-50% på tilbehør til mobil & tablets

Capida fører et stort udvalg af tilbehør til mobiltelefoner og iPads/tablets samt udvider hele tiden med spænende gadgets. Vi fører alt fra covers til høretelefoner og bluetooth selfiestænger. Når du køber er du sikret lynhurtig levering 1-2 dage med tracking nr, så du kan følge ordren. Vi er en dansk webshop som tør udfordre de store internationale firmaer på prisen, og så får du super professionel kundeservice enten via mail eller telefonen. Vores prisgaranti sikrer dig den bedste handel hver gang.

CoolPriser

Coolpriser - tilbehør til din iPhone

På udkig efter tilbehør til din iPhone? Så er du kommet til dette rette sted. Coolpriser, har nok det største udvalg af covers og andet tilbehør til din iPhone, iPod og iPad. Hos Coolpriser er der naturligvis prisgaranti og 30 dage returret - samt vi er godkendt af E-handelsfonden.

iMania

iPhone 4 cover

iMania.dk har altid det bedste og billigste iPhone 4 cover og iPhone 4S cover. Der er prisgaranti på alle iPhone 4 cover og en kundeservice uden lige.

Lux-case

Lux-Case iPhone cover

Danmarks største udvalg af iPhone covers. Mere end 1000 iPhone 4 covers. Tilbehør og beskyttelse til iPhone, iPad og iPod.

Abonnement

Mobilpakke

Mobilpakke.dk

Sammenlign priser på mobilabonnement og mobilpakker.

Mobil

Mobildækning

Hvor er der god dækning på mobilen? Hvilke master er der i mit lokalområde og hvad koster det bedste mobilabonnement til mit behov? Besøg Mobildaekning.dk og få vejledning til at undersøge mobilsignalerne i dit område og sammenlign mulighederne.

Simunlock

helloo

helloo.dk - Århus bedste billig unlock og reparation af mobil

Fjern simlåsen på din mobiltelefon. Reparationer og softwareopdateringer. Nyt display og mobiltilbehør. Vi ordner din telefon mens du venter.

Mobilsjov

DuRingerDa

DuRingerDa

Alt til mobilen. Hent de nyeste ringetoner, farvebilleder og spil, send billedbeskeder og animerede SMS'er, og få tilsendt lottotallene samt dit personlige horoskop.

Mobiltjenester

PilleSMS

Husk p-pillen med sms

PilleSMS.dk har en smstjeneste, der hver dag minder på at tage p pille via sms. De unge damer har jo altid deres mobiltelefon på sig og kigger på beskeden så snart den ankommer, så metoden er effektiv.

Apps

RealApps

Download apps til din smartphone

RealApps.dk tilbyder download af de bedste apps til smartphone og tablet computere. Alle apps på RealApps.dk bliver anmeldt på dansk og er inddelt i mobile styresystemer - de mobile styresystemer som RealApps.dk dækker er Android, Apple iOS, Windows Mobile, BlackBerryOS og JavaOS. Er du udvikler, så kan du gratis få listet din app på RealApps.dk med en dansk anmeldelse. Det er gratis at benytte alle services og funktioner på RealApps.dk.

Nyheder

AppsPortal

Portalen til apps-elskere

Læs artikler om smartphones og apps, samt nyheder fra mobil-verden. Se de bedste apps lige nu til din smartphone og hold dig løbende orienteret om nyt indenfor Iphones, Ipads og androidverdenen.

iPhoneCafe

iPhoneCafe.dk

Beskrivelse af siden : Hvis du er i besiddelse af en iPhone, så er iPhoneCafe.dk et rigtig godt og nyttigt sted at befinde sig. Du finder masser af spændende artikler, anmeldelser af applikationer og spil, med direkte link til App Store. Du vil også kunne finde en masse guider og gode tips til din iPhone og iTunes, samt masser af links til baggrunde, jailbreaks, unlock, tilbehør og meget mere!

Terminalen

Mobil Terminalen

Tilbyder anmeldelser, billeder og video af de nyeste mobiltelefoner fra populære mobilproducenter såsom Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC og flere. Vi opererer uafhængigt af udbydere og teleselskaber, hvilket giver os mulighed for at vise dig de bedste priser på mobiler.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen