Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Kunst m.m.

 

Kunstnere - Gallerier - Foto - Diverse

 

 

 

 

Kunstnere

Silhoueten

Silhoueten

Hun er kendt for sine naturtro papirklip. Har udstillet på biblioteker, gallerier, kommuner og skoler i Tyskland, Sverige og Danmark. Har solgt til private, gallerier og kunstforeninger, bl.a. Møns kommune. Holder foredrag + workshop med emner om papirklip og dens historie! Dyrene & naturen har givet inspiration til mangfoldighed & livsglæde i hendes papirklip.

Lizette

Billedkunstner Lizette Rosager

Lizette beskæftiger sig med kostume og theaterforstillinger som Draculla i al evighed i samarbejde med Bjarne Solhøj. Projekter som Broen i Karrebæksminde bedre kendt som Græshoppen. Mine billeder stemningsbilleder inspireret af umiddelbare indre landskaber med fragtmenter af konkrete følelser. Jeg udstiller blandt andet på Copenhagen Artfair og Aller Press samt ”Pto i art” i København.

Sjg

Sjgportfolio

Udvalg af tegninger, illustrationer og computergrafik, indeholder også tutorial til farvelægning af tegning i Photoshop.

Kunstner

Find-En-Kunstner.dk sætter kunst og kunstneren i centrum

Kunst, kunstnere, kunstforum. Find-En-Kunstner.dk sætter kunsten og kunstnere i fokus. Deltag i debatten i vores kunstnerforum.

Gallerier

Charlotte

Galleri Charlotte

Galleri Charlotte udstiller naturalistiske malerier og ikoner. Kunstblog med nye acrylbilleder og digte.

Hedeland

Galleri Hedeland

Unikke Akrylmalerier.

Stinnes

Stinnes Galleri

En oplevelse værd...

ArtUnika

Galleri ArtUnika - Portrætmaleri :  Kunstmaler : Bestillingskunst

Hos ArtUnika kan dit yndlingsfoto blive til et unikt maleri af en ung opkommende kunstner, Marie Brøgger. Du har måske et foto, som betyder noget særligt; af dit barn, din kæreste, eller ét der blot minder dig om en hel speciel oplevelse. Dét vil vi gerne give dig mulighed for at gøre helt unikt. Nemlig ved kunstnerisk fortolke det og skabe et maleri. For dig. Simpelthen. Kom og besøg vores galleri, hvor du online kan købe malerier og bestille portrætmalerier.

Arp

Galleri Arp

Kom indenfor og se hvad jeg går og morer mig med i fritiden. Mine foretrukne værktøjer er, Akryl på lærred, akvarel på papir eller "Blyant" på computer.

Seerup

Seerups Galleri - Malerier fra Bettina M. Seerup

Seerups Galleri er en samling malerier fra kunstneren Bettina M. Seerup. Primært er der værker i den abstrakte genre - med hang til flotte farver.

Aschu

Galleri Aschu til priser, hvor alle kan være med

Velkommen til Galleri Aschu, som er mit eget private galleri. Mine billeder er opbygget som collage, jeg anvender akryl, lag på lag for at give dybde og liv i billederne. Opbygningen af mine billeder kan indeholde struktur med sandspartel, papir, stof, stål, kobber. Farverne er inspireret af tidens trend - eller dine ønsker.

PD

Galleri PD - Siden du må se

Online Galleri med unikke abstrakte malerier.

Eland

GalleriEland - Kunst for Alle

Online kunstgalleri med salg af unika malerier til lune priser. Kig forbi når det passer dig - her er åbent døgnet rundt.

Foto

DennisOlesen

Fotokunst af fotograf Dennis Olesen

Jeg har en brændende drøm om at erstatte de typiske New York og Yellow Cap vægbilleder i danske stuer, med naturtro dansk kunst. Derfor er jeg gået på en mission, hvor jeg som fotograf vil forevige de lokale byers varemærker. Begyndende med mindeværdige billeder af Aalborg by, efterfulgt af andre større og mellemstore danske byer. Mit mål er at hvert enkelt foto i mit projekt og på min webshop med kunst, skal vække både minder og følelser hos mange danskere, så de får øjnene op for værdien af lokale danske billeder frem for intetsigende Amerikanske billeder.

Diverse

BodyMod

BodyMod.dk - Tattoo og piercing galleri / Tatovering og Body Art forum

Danmarks største forum og galleri for alle med interesse for tatoveringer, piercinger og generel kropsudsmykning.

Kanstrup

Kanstrup Kunst - Billedvævning / Gobelinvævning - Når Håndværk bliver til Kunst

Kanstrup Kunst - Billedvævning / Gobelinvævning - Når Håndværk bliver til Kunst - Kig ind og se mine vævede Billedtæpper.

Tattoo

TattooForum.dk - Nyheder, Gallerier & Debatforum Online

Vores primære formål er formidle tattoo nyheder, samt at stille et forum til rådighed, hvor alle kan dele tatoverings erfaringer med andre. Du er velkommen til at uploade billeder af dine tattooveringer, piercinger eller hvad du ellers har af kropsudsmykninger. Der er mulighed for at komme med kommentarer og spørgsmål til billederne, samt give dem karakter.

Knivkunst

Knivkunst.dk - Knive og Materialer

Lær at lave dine egne knive, find materialer, knogler, ben, horn, tænder fra afrikanske dyrearter. Lær at lave din egen kniv. Se færdige knive.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen