Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Gå i byen

 

Nyheder - Aktiviteter - Mad - Øl - Diverse

 

 

 

 

Nyheder

Bryggen

2300bryggen.dk

Nyheder og info om Islands Brygge, caféer, kultur og indkøbsmuligheder m.v.

Film

Film anmeldelser

Alle de bedste anmeldelser af film, både DVD og Blu-ray så vel som biograf film. Vi byder på alle de nyeste film nyheder, sladder og gossip om de kendte og berømte samt udlodder flotte film præmier i vores konkurrencer.

Aktiviteter

Adventure

AdventurePark - Paintball og Action Center

AdventurePark er et 80.000m2 Action Center med flere Paintball baner, laser spil, forhindringsbaner, klatre-aktiviteter og lignende adventure aktiviteter til fornuftige priser. AdventurePark har specialiceret sig i at udvikle og tilpasse fester og kurser, til enhver kundes individuelle behov.

Paintball

Classic paintball

Paintball baner ved Ringsted.

CPA

Copenhagen Paintball Arena

Copenhagen Paintball Arena er Danmarks største indendørs paintball baner, med sine 3.200 kvm. store baner. Vi tilbyder også laserskydning, sumo brydning, human football, gladiator kamp samt rodeo ridning. Altid godt vejr til jeres fest, fødselsdag, polterabend osv.

Fortland

Fortland Paintball

Prøv vores store udendørs paintball baner! Paintball og festarrangementer til billige priser. Vi arrangerer det hele for jer (fx grillfest, polterabend el. lign.).

Action-grp

Action Unlimited !

Gør Polterabend, Firmatur, Personaleudflugt, Herre-/Tøsetur til en oplevelse for alle. Vi har mange actionmætttede aktiviteter der ikke kan fås andre steder og vi afholder alle aktiviteterne på samme sted. Vi tilbyder bl.a. Rapelling, Klatring, Pistol-, Revolver og Jagtbueskydning, Økse- og Knivkast, Røgdykkerbane, Brandbilskørsel m. nedfiring fra 25 m. stige o.m.a. Priser fra kr. 275,00 pr. person. Klik ind og se billeder og oversigt.

Lander

LanderGruppen

LanderGruppen er et ungt og kreativt eventbureau, som leverer alt inden for events, entertainments, shows, underholdning, firmafester og temafester.

Mad

 

 

Øl

Jelling

Jmf-support

En flok skøre jyder der holder jul til Jelling Musikfestival i MAJ. Vi har købt en campingvogn som vi har malet. Se billederne på vores hjemmeside...

Diverse

AdamBraff

AdamBraff - Hvordan man scorer

Det kræver sin mand at score smukke piger, så du skal have god selvtillid. Med flirt tips fra AdamBraff.dk lærer du præcist hvad du skal sige og alt om kropssprog, så du signalerer, at du har din selvtillid i orden.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen