Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Fritid

 

Magasiner/Nyheder - Hobby - Have/Planter - Mad

Kæledyr - Computer - Spil - Sport - Diverse

 

 

 

 

Magasiner/Nyheder

Informationer

Informationer.nu

Få hjælp til hverdagens udfordringer og problemer i bolig og have med gode grundige guides og hjælpeartikler. Vi ser på områder, der gør din hverdag lettere og kommer omkrig både simple tips og mere komplekse områder.

FDM

FDM - Forenede Danske Motorejere

FDM er Danmarks største aktive forbrugerorganisation. Vi hjælper dig med teknisk og juridisk rådgivning om bilkøb, bilsyn, værkstedsbesøg, privatleasing og alt andet om biler. FDM-medlemmer får også bladet Motor og gode rabatter til bilen, boligen og rejsen.

Bossman

Bossman

Et netmagasin for mænd, mest for mænd.

DUMK

Find fantastiske artikler om det meste

Dumk.dk er en fantastisk blog fyldt med fantastisk ting til fantastiske mennesker. Vi er en hjemmeside med meget af alt det vi finder interessant. Kort sagt, Dumk.dk er lidt af hvert – fra gadgets til biler, fra tøj til smartphones, fra sport til fun facts. Jo mere interessant, anderledes og oplysende det er, jo bedre!

aNyhed

aNyhed.dk

Voksende nyheds community hvor du som bruger bestemmer hvad der er en god nyhed. Tilmeld selv nyheder og historier og lad andre stemme dem til tops.

eText

Etext.dk - kommentarer til tiden

Socialt, historisk, lokalt, globalt, politisk, kulturelt, familiært og personligt – på Etext.dk findes et udvalg af kommentarer til tidens spørgsmål, småfortællinger, tænksomheder, historiske vinker og personlige oplevelser.

ZoomMagazine

ZoomMagazine

Gratis, online livsstilsmagasin der fokuserer på forskellene og lighederne imellem mænd og kvinder.

Mesterbold

Champions League Resultater

Champions League resultater og nyheder fra alle de 32 hold og de 8 grupper. Få det fulde overblik over Champions League hos mesterbold.dk. Statistik, kampoptakter og referater fra alle de spændende kampe.

KidsNyt

Kids Nyt

På Kids Nyt præsenteres nyheder med relevans for børn og forældre. Det er alt fra ideer til aktiviteter, gode links rundt omkring på nettet og spændende produkter, som vi håber vil gøre det nemmere for dig at finde gode gaver eller noget sjovt at lave.

BilExpressen

Biltest - bilnyheder - Bilekspressen.dk

Følg bilekspressen.dk og få alle de nye bilnyheder, biltest, brugtbil test.mm. Følg bla. bilekspressen på facebook. Bil Ekspessen har også en magasin der udkommer 1 gang om måneden.

Limfjordsnyt

Limfjords nyt

Nyheder og informationer fra Hals kommune.

Hobby

Stamps

Frimærkekatalog og studiekreds

Frimærkekatalog med vægt på danske udgivelser, og samtidigt hjemsted for studiekredsen: "Variationer i danske udgivelser", der beskæftiger sig med både kendte og ellers ukendte varianter af frimærker.

Tegneserier - Musik - Frimærker - Akvariefisk

www.nuzer.dk

Lidt om frimærker og akvariefisk.

Hobbyværkstedet

Hobbyvaerkstedet.dk

Besøg hobbyvaerkstedet.dk når du vil lære mere.

Have/Planter

Herregårdsstenene

Herregårdsstenene.dk

Få et hurtigt overblik over hvilke herregårdssten du kan bruge til haven. Der er mulighed for flere mønstre og varianter så du kan få den terrasse eller indkørsel, du gerne vil have.

Stenbelægning

Alt om Belægningssten

Haven skal i år være fokuspunktet og ny belægning skal tilføres. DU har sikkert allerede planlagt hvilket udseende du ønsker, men har stadigvæk en hel del spørgsmål der mangler svar. På Stenbelaegning.dk kan du finde hjælp til alt indenfor belægningssten. Du kan læse om de mange forskellige varianter og farver samt hvordan du forbereder lægningen på den helt rigtige måde, så det ikke ender i kørespor i indkørslen og ukrudts helvede på terrassen næste år.

Havefliser

Alt om Havefliser

Indkørslen trænger måske til nye fliser og terrassen i haven er ved at være godt brugt. Hvilke havefliser er egnet ? Hvor tygge skal de være, hvilke farver og belægningssten passer sammen og hvad med udgravning og stabilgrus ? På Havefliser.info har vi samlet en stor guide til dig, der skal til at se nærmere på nye fliser til haven. Her kan du læse om de mange muligheder og få inspiration til mønstre og farver i vores galleri.

Begynnerhaven

Køkkenhave, drivhus, frugtbed, krydderurter, kapilærkasser

Hvordan kommer man som nybegynder i gang med en have, herunder køkkenhave, drivhus, frugtbed, krydderurtebed, træerne, buskene, kompostbunken, krukker, terrasse, gør-det-selv projekterne og alt det andet i haven. Find svarene her!

Mad

Stjerneskud

Stjerneskud kogebog - fantastiske madoplevelser fra forskellige køkkener

Stjerneskud er en online kogebog med masser af kvalitets opskrifter, som gør hverdagen lidt dejligere. Opskrifterne er opdelt i køkken, f.eks. Dansk, Fransk, Indisk men også efter sværhedsgrad og madtype. Stjerneskud handler om kvalitet, traditionelt, men også super smag. Opskrifterne er vedligeholdt af få folk som garanterer kvaliteten.

Opskrifter

Internet Opskrifter

Hos internet opskrifter kan du finde opskrifter på mad og drikke til enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdag eller til fest. Ved at registere dig hos internet opskrifter, får du mulighed for at indtaste dine egne opskrifter, samt at se kalorieindhold og fedtprocent med det samme. Du kan også give din vurdering og kommentar til andres og egne opskrifter.

Hyben

Alt-om-Hyben.dk

Hyben er meget mere end en lille frugt. Her kan du læse alt om de gavnlige egenskaber og de utallige gastronomiske anvendelser, der er forbundet med hyben.

Vin

Vinklubben VinoVenue

4 gange om året udsender vi en smagekasse med 6 forskellige vine fra et nyt vindistrikt i verden. Sammen med smagekassen får du et anmelderrost magasin, som fortæller om det enkelte distrikts historiske og kulturelle baggrund, og hvordan vinene bliver til.

Is

Iselsker.dk - hjælp til hjemmelavet is

Hjemmeside med information om hjemmelavet is. Artikler og råd om hvordan du bedst laver din egen is. Opskriftsamling, debat og en mindre webshop.

Kæledyr

Chijas

Kennel Chijas - Schæferhundeopdræt

De bedste Danske/Tyske schæferhunde linier, avler kun på brugskåret forældredyr.

Chemnitz

Bearded Collie opdræt

Tjek vores hjemmeside, her kan du læse lidt om vores to bearded collies og om os, plus se masser af fotos af hundene. Lejlighedsvis har vi hvalpe.

Jatoba

Kennel Jatoba - Tervueren i Præstø

Opdræt af den FCI godkendte Belgiske Hyrdehund, Tervueren. Siden opdateres tit. Har også underholdning.

Kastanielund

Fuldblodsaraber af høj kvalitet

Vi er et mindre Fuldblodsaraber stutteri, som har erfaring med Fuldblodsaraberen igennem mere end 26 år. Vi avler høj kvalitet og vores afkom bliver både solgt som ride - avls & showheste. Vi har en SUCCES side hvor de afkom der kommer fra Kastanielund og som har været i rampelyset der kan man finde deres resultater mm.

Amlet

Amlet Arabians

Lille hobbystutteri med araberheste. Kig forbi og se vores heste og avlshingste.

Cosmo's Reptile Site

Cosmo's reptile site

En side om hvordan man holder Syd Europæiske Firben af arten Podarcis & Lacerta. Fotoalbum med mine dyr, Byggetips, Alt om Uv-Lys, Pasningsvejledning, Noget om planter i terrariet, Forum, Fede links mm.

Ferrets

Flying Ferrets

Flying Ferrets er et ilderopdræt som fokuserer på sunde ilder linier. Formålet er at avle kræftfrie ildere med en høj levealder.

Ildere

Evergreens ildere

Opdræt af ildere til kæledyr og avl. Side om vores ildere, vores avls mål, pasning og pleje af ildere og meget andet som har med ildere at gøre. Pasning af ildere tilbydes. Se vores live ilder web cam, FERRET CAM.

Dyreproblemer

Dyreproblemer

Dyreadfærdsterapi, hundetræning og hestetræning. Råd og vejledning for ejere til hund, hest, kat og andre dyr. Masser af link til hundesider, kenneler og private hundeejere, er dit link der ikke så tilmeld det nu.

Kaarup

Hovawart

Kennel Kaarup viser masser af billeder af vores dejlige Hovawart hunde, gode råd til alle hundeejer, flotte billeder af vores sidste kuld hvalpe, hvalpe fra stueopdræt. En hjemmeside der er et besøg værd.

Hundepension

Hundepension Domus Canis

Hundepensionen Domus Canis er beliggende i Vindelev, ved Jelling. Omrodet er roligt og freds fyldt, så din hund ikke får unødvendig stress under opholdet. Vi lufter hundene 3 gange dagligt og de har mulighed for at få en svømmetur i hundesvømmehallen.

Computer

Hesels

Hesels.dk

Hesels.dk handler om computer, herunder bla. anmeldelser af pc-spil, hvor du bla. kan læse anmeldelsen af The Sims2 og andre pcspil, Lego, Tintin, The Simpsons og dampmaskiner.

Spil

Snyd

Snyd.dk - Snydekoder

Danske snydekoder leveret af Snyd.dk siden 1998. Vi opdaterer jævnligt med nye koder og har et stort aktivt forum med daglige indlæg omkring spil, snydekoder og tricks til spil.

N-club

N-club

N-club er en dansk Nintendo klub, hvor Nintendo fans i alle aldre kan mødes. Vi har stort forum, og masser af aktiviteter. Snart ny konkurrence, hold øje med N-club.dk!

Sport

Luftpistolen

Luftpistolen.dk

Kom i gang med en fed hobby, der også kan udvikle dine færdigheder, hvis du ønsker at tage jagttegn. Du behøver dog ikke våbentilladelse eller jagttegn til disse luftpistoler.

Træner

Personlig træner

Hyr en personlig træner og oplev hvordan anderledes træning og kost skaber effektive resultater.

Proteiner

Proteiner

Alt om proteiner i kroppen og proteinpulver.

NCUP

NCUP fodboldturnering for drenge

NCUP er en fodboldturnering som er arrangeret af forældrene til BSV. Klubberne som deltager er alle klubber med høje ambitioner for deres drengespillere. I år deltager klubber fra Farum, Hørsholm, Birkerød, BSV og Lyngby. Vi spiller fem runder og afgør vinderen af turneringen. På hjemmesiden NCUP.dk kan du læse mere om turneringen, se stillingen for hver runde og bedst af alt se kampene på video. Der er masser af god børnefodbold og masser af inspiration til ambitiøse fodboldtrænere og forældre.

Fodboldsko

Billige fodboldsko

Her finder du en lille tilbudsguide til fodboldsko i danske webshops. Her kan du hente lidt inspiration, når du skal ud og købe fodboldsko. Vi har hentet og beskrevet de mest solgte fodboldsko på markedet på nuværende tidspunkt. Held og lykke med dit køb af fodboldstøvler.

Roning

Ro-Portalen

Portal med links til alt vedrørende roning.

Træner

Personlig træning med Kasper V. Christensen

Din træning i det lokale fitnesscenter, har ofte et mål i sig selv, men ganske få oplever rent faktisk at komme tæt på de mål, som de havde da træningen blev søsat. Manglende fokus, skader og ganske enkelt forkert træning er ofte årsagen, til du ikke opnår de ønskede resultater. Her kan du få gavn af en personlig træner, der med mange års erfaring indenfor feltet én gang for alle, kan vise dig nøjagtigt hvilke øvelser du skal anvende og hvilken kost du skal understøtte din personlige træning med. Kom i mål med din træning og oplev en helt ny måde at træne på med Kasper V. Christensen ved din side.

Wellness

Wellness & Fitness

Wellness & Fitness er en blog med fokus på sundhed og velvære gennem kost, bevægelse og personlig udvikling. Vi skriver bredt om sundhed med stort fokus på kost og vægttab, samt nye spændende aktiviteter som fx crossfit og zumba.

HopOgDans

HopOgDans

Vild med dans? så find danseskoler, danseundervisning, dancestudios, dansestudios, dansestudie, dansestil, dansestilarter, dansekategorier og meget andet her på siden. Læs også andres vurderinger - og kom med egne erfaring - om hvert undervisningssted.

LiveFodbold

Live-Fodbold.dk

På live-fodbold.dk finder du links til gode steder at se fodbold live på nettet. Vi har samlet en oversigt over de bedste websider, hvor du kan se kampe fra de største fodboldligaer - i god kvalitet og oftest også gratis. Se eksempelvis Superligaen, Serie A eller La Liga online på din computer.

Motionsløb

Motionsløb-i-dk

Danmarks website for motionsløbere. Komplet oversigt over motionsløb, artikler om løb, tema om marathon, bøger om løb og meget mere.

Budo

Lær effektivt selvforsvar

Kom og prøv at træne en god og effektiv selvforsvars sport. Vi træner Jiu-jitsu/selvforsvar og JJIF fighting.

Diverse

Fartbøde

Fartboeder.dk

Alt om fartbøder, fotofælder og hastighedsgrænser. Komplet oversigt over nationale og internationale fartbøde takster.

Husråd

Husråd

Husråd er en brugerstyret webside der prøver at samle alle gode råd i en database. På websiden kan man både søge efter, lægge ind og kommentere husråd.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen