Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Fest-sjov

 

Invitationer - Sange - Underholdning - Udstyr - Foto/Video - Mad - Lokaler - Diverse

 

 

 

 

Invitationer

Hverdag og fest

Hverdag Og Fest

Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest. Invitationer, festlege, fake p-bøde, bordkort og meget meget mere.

Sange

AlleFestsange

Alle Festsange

Gratis inspiration til dine festsange. Stort udvalg i alt fra konfirmationssange til børnesange. Vi har også samlet de bedste forfattere af sangtekster, hvis du har brug for hjælp.

Julesange

Danske Julesange

Se teksterne på de kendte danske julesange.

Underholdning

Bugtaler

Danmarks Bugtaler Jørn Petrius

Der er sikkerhed for blændende underholdning for børn, voksne, til bryllupper, konfirmationer, og festuger, kort og godt, til alle slags fester.

Latter

Latterkursus Til Fest

Latterkursus er en sjov og ny måde at få garanti for at alle gæsterne får grinet til festen. Prøv latterkursus til polterabend, fødselsdag, sommerfest.. Ring nu på 22 79 80 90.

Magi

Underholdning

Underholdende tryllekunstner laver magi til din næste fest.

Trylleri

Underholdning for børn

Trylleri, balloner og/eller Julemand. Et sikkert HIT til børnefesten.

Mobildiscotek

Mobildiskotek Eventful

Mobildiskotek Eventful tilbyder komplette mobildiskoteker, DJ's, lyd og lys udlejning/produktion, Band's, Eventplanlægning m.m. For at finde flere informationer om os, tjek vores hjemmeside ud!

Magisk

Magisk Entertainer

Tryllekunstner Birger Vest er magisk entertainer og optræder til private og firmafester.

Trylleri er sjov underholdning for børn og voksne.

Magiske

Magiske-Michael

Magi og trylleri til en hver lejlighed.

Udstyr

Funtastic

Fantastiske aktiviteter

Mangler du nogle sjove og måske også udfordrende indslag til firmafesten? Hvorfor så ikke leje en omgang sumfodbold - eller hvad med at udfordre kollegaerne i duel på de store rodeoshow med to tyre? Hos Funtastic finder du de mest underholdende aktiviteter, der udlejes til gode priser.

Fun4rent

HOPPEBORGE, og andre sjove forlystelser

Landsdækkende udlejning og salg af sjove events til enhver festlig lejlighed. Vi har: Hoppeborge, Sumobydning, Rodeotyr, Slush ice, Popcorn, MEGA Slides og meget, meget mere...

Vippedyret

Opstilling og udlejning af elektriske Vippedyr

Vippedyret.dk opstiller og udlejer elektriske Vippedyr med møntindkast på hele Sjælland og Lolland-Falster. Indtægten deles 50/50. Brug et elektrisk vippedyr som gadereklame og få blikfang for din butik/detailforretning. Vippedyret.dk har mere end 20 års erfaring i service/opstilling og udlejning af Vippedyr og Automater.

Karaoke

Karaoke & musik til festsange

Karaokemusik & musik til festsange. Stort udvalg i instrumental musik til festlige lejligheder. Mere end 7000 produkter indenfor karaoke samt lyd og lys udstyr til festen.

LejNemt

Lejnemt.dk Festudlejning

Lejnemt.dk har næste alt hvad du skal bruge til en fest, Paellapande, Jukeboks, Karaoke, Slush ice, Candy floss, Skumkanon, Fadøl fra mikrobryghus, og meget mere end det. Vi er kendt for højt serviceniveau og små priser. Det er dine fest tænk på os.

Festjukeboxe

Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse

Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har i dag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl. moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl. moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materialet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.

Event

Super sjovt festudstyr

Lej Hoppeborg, sumodragter, slush ice og meget mere udstyr til jeres polterabend, fest eller julefrokost. Eller kom ind til os i Århus, Odense eller Ålborg og vi laver en super sjov event for jer med sumobrydning og megaboksning.

Foto/Video

Ekspertfoto

Dennis Olesen - Ekspertfoto

Erfaren fotovirksomhed, med fokus på bryllup-, portræt- og erhvervsfotografering. Jeg står inde for meget fair og overskuelige priser samt en god service. Billeder kan leveres via e-mail og i professionel print op til størrelsen 40 x 50. Med muligheden for at opsætte et mobilt studio ved større arrangementer og begivenheder kan jeg tilbyde studiofotografering på stedet. Dette er tiltagende populært ved både bryllupsfester, skoleafslutninger og sportsbegivenheder, hvor de deltagende kan få flotte studio billeder taget på dagen og leveret kort tid efter via e-mail.

Fotostudiet

Boudoirfotografering / Morgengave / Polterabend

Fotografering af bruden som morgengave til ham eller som sjov polterabend aktivitet. Temaer som f.eks: Kunstfoto, "Fræk og Forførende", Romantik, "Naboens søde datter". Se vores site med billeder: www.fotostudiet.dk.

F-norskov

NØRSKOV VIDEO PRODUKTION - Bryllupsvideo - Sølvbryllup - Konfirmation - Undervisningsvideo

Nørskov video produktion tilbyder en flot professionel bryllupsvideo, komplet redigeret, med DVD menu, indledning, musik, sluttekster samt et flot sammendrag på 3-5 min. I har også mulighed for at skræddersy jeres egen løsning.

Video

Bryllupsvideo på DVD - Mønster Video Produktion

Brudeparret følges på tætteste hold gennem hele bryllupsdagen. Filmen gennemgår derefter en omfattende redigering (10 timer i studiet) med tekster, grafik, musik, speak m.v., så den færdige film er udformet som en smuk og velproduceret dokumentaristik film. - et fyldigt sammendrag af ca. 2 times varighed. I får derefter den færdige film på DVD i trykt farvecover samt hele råfilmen.

Mad

Pattegris

Helstegt Pattegris

Helstegt pattegris til din havefest. Grillet af kok ved åben grill. Serveret direkte fra grillen og tilbehør efter eget valg. Simpelt og prisvenlig og velsmagende løsning til dit arrangement.

Lokaler

Dreamhouse

Selskabslokaler i 50'er stil

Fuldendt selskabslokale indrettet i autentisk 50'er stil.  Skal du holde fest med 50'er tema så er DreamHouse World det selskabslokale du skal booke, for at  gøre din fest uforglemmelig for både dig selv og dine gæster.  DreamHouse World kan bruges til runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester og temafester.  Få rulleskøjte servering og skab en steming som om du sad i en diner i 50'erne.

Diverse

BryllupTV

Bryllup TV

Se tv om bryllup på Bryllupskanalen. Masser af videoer og artikler om bryllup og besøg vores hyggelige bryllupsforum, hvor du kan spørge eksperter og snakke med andre kommende brudepar omkring tips til dit kommende bryllup. Bryllupskanalen ser også på hvad der sker i udlandet og går bag kulissen når et bryllup bliver planlagt. Masser af rigtige bryllupper og interview med leverandørerne, der står for planlægningen af dit bryllup.

Gave

Din guide til den gode gave

Vi har samlet alle de gode links til gaveideer, som vi har kunnet finde. Vi har ambitioner om at nå 400 gode gaveideer inden årets udgang - inddelt i så små kategorier, at du kun kommer til at se de 5-10 stykker der er relevant for dig.

Ønskeseddel

Ønskeseddel - Online, smart og let

I kategorien "Fest og højtider" kommer man ikke uden om onskeseddel.dk, der bidrager med en funktion som over 1.500 allerede har oprettet en bruger for at komme til at benytte. Nemlig muligheden for at kunne oprette en ønskeseddel online - i anledning af jul, konfirmation, fødselsdag eller måske bryllup for derefter at udskrive eller maile den rundt. God fornøjelse :)

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen