Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Fest-sjov

 

Invitationer - Sange - Underholdning - Udstyr - Foto/Video - Mad - Lokaler - Diverse

 

 

 

 

Invitationer

Hverdag og fest

Hverdag Og Fest

Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest. Invitationer, festlege, fake p-bøde, bordkort og meget meget mere.

Sange

Julesange

Danske Julesange

Se teksterne på de kendte danske julesange.

Underholdning

TomTrix

Tryllekunstner Tom Trix

Trylleshow til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement for både børn og voksne.

Trylleri

Underholdning for børn

Trylleri, balloner og/eller Julemand. Et sikkert HIT til børnefesten.

Latter

Latterkursus Til Fest

Latterkursus er en sjov og ny måde at få garanti for at alle gæsterne får grinet til festen. Prøv latterkursus til polterabend, fødselsdag, sommerfest.. Ring nu på 22 79 80 90.

Mobildiscotek

Mobildiskotek Eventful

Mobildiskotek Eventful tilbyder komplette mobildiskoteker, DJ's, lyd og lys udlejning/produktion, Band's, Eventplanlægning m.m. For at finde flere informationer om os, tjek vores hjemmeside ud!

Magisk

Magisk Entertainer

Tryllekunstner Birger Vest er magisk entertainer og optræder til private og firmafester.

Trylleri er sjov underholdning for børn og voksne.

Magiske

Magiske-Michael

Magi og trylleri til en hver lejlighed.

Udstyr

Funtastic

Fantastiske aktiviteter

Mangler du nogle sjove og måske også udfordrende indslag til firmafesten? Hvorfor så ikke leje en omgang sumfodbold - eller hvad med at udfordre kollegaerne i duel på de store rodeoshow med to tyre? Hos Funtastic finder du de mest underholdende aktiviteter, der udlejes til gode priser.

Karaoke

Karaoke & musik til festsange

Karaokemusik & musik til festsange. Stort udvalg i instrumental musik til festlige lejligheder. Mere end 7000 produkter indenfor karaoke samt lyd og lys udstyr til festen.

LejNemt

Lejnemt.dk Festudlejning

Lejnemt.dk har næste alt hvad du skal bruge til en fest, Paellapande, Jukeboks, Karaoke, Slush ice, Candy floss, Skumkanon, Fadøl fra mikrobryghus, og meget mere end det. Vi er kendt for højt serviceniveau og små priser. Det er dine fest tænk på os.

Festjukeboxe

Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse

Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har i dag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl. moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl. moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materialet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.

Foto/Video

Fotostudiet

Boudoirfotografering / Morgengave / Polterabend

Fotografering af bruden som morgengave til ham eller som sjov polterabend aktivitet. Temaer som f.eks: Kunstfoto, "Fræk og Forførende", Romantik, "Naboens søde datter". Se vores site med billeder: www.fotostudiet.dk.

Mad

Pattegris

Helstegt Pattegris Nordjylland

Helstegt Pattegris i Nordjylland. Hos Hjallerup slagtehus v/Palle Panduro har vi mange års erfaring med helstegt pattegris og kan derfor garantere, at den er stegt til perfektion. Vi leverer helstegt pattegris, helstegt lam, kalvefilet og tilbehør til alle former for fester og arrangementer i Nordjylland. Så husk - Skal festen være i top så ring Panduro op på +4540403754.

Pattegris

Helstegt Pattegris

Helstegt pattegris til din havefest. Grillet af kok ved åben grill. Serveret direkte fra grillen og tilbehør efter eget valg. Simpelt og prisvenlig og velsmagende løsning til dit arrangement.

Lokaler

Dreamhouse

Selskabslokaler i 50'er stil

Fuldendt selskabslokale indrettet i autentisk 50'er stil.  Skal du holde fest med 50'er tema så er DreamHouse World det selskabslokale du skal booke, for at  gøre din fest uforglemmelig for både dig selv og dine gæster.  DreamHouse World kan bruges til runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester og temafester.  Få rulleskøjte servering og skab en steming som om du sad i en diner i 50'erne.

Diverse

BryllupTV

Bryllup TV

Se tv om bryllup på Bryllupskanalen. Masser af videoer og artikler om bryllup og besøg vores hyggelige bryllupsforum, hvor du kan spørge eksperter og snakke med andre kommende brudepar omkring tips til dit kommende bryllup. Bryllupskanalen ser også på hvad der sker i udlandet og går bag kulissen når et bryllup bliver planlagt. Masser af rigtige bryllupper og interview med leverandørerne, der står for planlægningen af dit bryllup.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen