Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Ferie

 

Rejsearrangør - Ferieboliger - Camping - Hoteller - Rejsebeskrivelser - Diverse

 

 

 

 

Rejsearrangør

RejseSpion

RejseSpion - Genvejen til billige rejser

På RejseSpion finder du hver dag et par håndplukkede og rigtig gode rejsetilbud. Vi finder de bedste og billigste rejser på nettet og præsenterer dem i et overskueligt format.

SpainIsMore

Spain is More

Kvalitetsrejser til Nordspanien. Danmarks største udvalg af Pilgrimsrejser på Caminoen. Se også vores udvalg af mange andre spændende rejser til Nordspanien. Hvad med vandring i Picos de Europa, Kør-selv ferie Baskerlandet, Vinrejser til Rioja og Ribera del Duero, Luksus Togrejser med Transcantabrico og Expreso de la Robla.

AsienTravel

Asientravel.dk perfekt ferie i Thailand

Asientravel.dk har samlet sin ekspertviden om asien for at give dig dit livs ferie i Thailand og de omkringliggende lande. Asientravel.dk har også rejser til Cambodia og rejser til Laos, du kan rejse fra Danmark eller tage videre fra eksempelvis din ferie i Thailand. Asientravel.dk har færdige pakker men skræddersyer også rejser til netop jeres behov.

Billig Flybillet

Billigflybillet.dk

Billige flybilletter fra velrenommerede flyselskaber i hele verden. Nem søgning, hurtig bekræftelse, sikker betaling med Visa/Dankort. Find en Billig Flybillet nu!

Billige rejser

Billige rejser

Søg efter billige flybilletter, leje bil, hoteller, feriehuse og cruise.

Rejsestart

Rejsestart.dk - Alt om rejser - Rejsebureauer, kataloger og gode tips til din næste ferie

Søg Rejsestart.dk giver dig overblikket når du skal ud og rejse. Bestil og download kataloger fra mange rejsebureauer, få gode tips til din næste ferie og læs spændende nyheder og artikler fra bureauerne.

HappyDays

Kør selv ferie med Happydays

Snup en kør selv ferie med rejsebureauet Happydays til nogle af vores skønne hoteller i Europa. Tag på sommerferie i Italien eller ved Frankrigs sydkyst, hold miniferie i Nordtyskland eller nyd en vinferie, golfferie eller luksus slotsferie - kun fantasien sætter grænser.

Rassol

Rassol Travel

Bar ferie til de bedste feriesteder. Naturistferie er den perfekte ferieform for afslapning og fællesskab for hele familien - lad badetøjet og hverdagens stress blive hjemme! Giv dig selv fri til en ferie du sent glemmer. Rassol Travel er eneste danske rejsebureau med naturistrejser.

Kipling

Kipling Travel

Kipling Travel har speciale i eventyrlige kulturrejser, rundrejser, safariture, trekkingture og ekspeditioner i alverdens kulturhøjborge, naturområder og bjergegne. Vi er et specialrejsebureau for eventyret, drevet af elskere for eventyret - og absolut selv aktivt rejsende til alverdens spændende rejsemål. Du finder et utal af spændende grupperejser med vore danske ekspert rejseledere samt en stor palet af individuelt skræddersyede rundrejser, safari, badeferie og trekkingture.

Clickski

Billig skiferie i Alperne

Clickski.com er dit online skirejsebureau, hvor omkostningerne er skåret helt ind til benet, så du kan få en billig skiferie. Vi har ingen guider, og ingen telefonsælgere - du booker direkte på nettet og tager afsted på en billig skiferie med bus, fly eller i egen bil. På en kør-selv skiferie oplever du den ultimative frihed, hvor du selv bestemmer tempoet.

Hojmark

Skiferie og skirejser til Østrig og Italien

Højmark Rejser er Danmarks største arrangør af skirejser til Alperne. Vi er kendt for vores skirejser til Østrig, men fra 2011-sæsonen vil vi også have destinationer i Italien på programmet, bl.a. Canazei og Livigno, mens vi i Østrig kan sende dig på skiferie i bl.a. Bad Gastein, St. Anton og St. Johann, foruden 7 andre destinationer.

Afrika

Safari rejser og oplevelser i Afrika

Vi er et dansk rejsebureau som tilbyder safari rejser til Afrika. Med os har du mulighed for at komme på safari i Tanzania, Sydafrika, Kenya, Zambia, Namibia og Botswana. Endvidere har du muligheden for at kombinere din safarirejse med badeferie på Zanzibar eller Mombasa. Vi sender hvert år over 1400 glade kunder afsted på deres ønske-safari fra hele Norden og Tyskland. Kig forbi på vores hjemmeside, ring til os, skriv til os, eller tag en smut forbi vores kontor i Viby J (Århus). Vi er altid til at snakke med og rådgive dig om din næste safari-tur.

Viviro

Viviro.com - Billige flybilletter

Sammenlign priser fra mere end 500 flyselskaber og rejsebureauer med ét klik. Viviro.com er Danmarks intelligente flysøgning, der giver dig flere muligheder for at sortere og søge de helt rigtige flybilletter til de helt rigtige priser.

Dykker

Dykkerrejser - dykkerferier - Kingfish Dive & Travel

Kingfish Dive & Travel er et professionelt dykkercenter med stort udvalg af dykkerrejser, dykkerkurser og dykkerudstyr. I vores online butik og butik på Tullinsgade i København kan du finde information om din næste dykkerrejse.  Vi har god tid til rådgivning og glæder os til at hjælpe dig med din næste dykkerferie. Skal du lære at dykke tilbyder vi en bred vifte af PADI dykkerkurser lige fra prøvedyk og grundkursus til professionelle PADI dykkerinstruktør kurser.

Skirejser

Billige skirejser og skiferier til Østrig, Italien og Frankrig

SlopeTrotter Skitours arrangerer billige skirejser til Alperne med prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en identisk skirejse hos et andet selskab til en billigere pris, så modregner vi prisforskellen.

Ungrejs

Rejs med Ungrejs

Ung Rejs har mange rejsemål til Spanien, Bulgarien og Tyrkiet, og med Ung Rejs er du sikker på sol, strand, venskab og er et super valg til din ferie, hvis du er til fest og farver til den lyse morgen. Ung Rejs har All Inclusive rejser, så du hjemmefra kan betale alt. Det betyder, at du kan feste hele natten uden at betale yderligere. Ung Rejs har naturligvis også VIP kort rejser, der giver dig rigtig mange fordele på rejsemålet. Ung Rejs er på Facebook, hvor du/I har mulighed for at arrangere grupperejser med gode grupperabatter. Du sikker på sol, sandstrand, nye venskaber og fest og farver til den lyse morgen.

Ferieboliger

DanWest

DanWest Sommerhusudlejning

Vi udlejer ca. 300 sommerhuse i Vestjylland ved områderne Søndervig, Hvide Sande, Bjerregård og Houstrup. Vi har alle typer sommerhuse fra små  hyggelige sommerhuse med saune til store luksus-sommerhuse med swimmingpool. Bestil vores sommerhuse online eller kontakt os pr. e-mail eller telefon for personlig betjening.

Esmarch

Esmarch - de bedste feriehuse

Her finder du det største udvalg af sommerhuse på Holmsland Klit i områderne Bjerregård, Skodbjerge, Haurvig, Årgab, Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Klegod, Søndervig og Houvig.

Sommerhus

Book online hos Sommerhusudlejning.dk

Sommerhusudlejning.dk er med 45.000 sommerhuse i Europa et sikkert valg når du skal finde det perfekte sommerhus til din ferie. Søg og book online.

GodSommer

GODSOMMER.DK - Sommerhusudlejning

Sommerhus - Privat sommerhusudlejning i Danmark.

København

Ferieboligkbh.dk - billige ferielejligheder i København

Spar penge på overnatning i København. Lej en feriebolig. Vælg masser af lejligheder, centralt i København, på ferieboligkbh.dk.

BlueCanaria

Ferielejligheder på Gran Canaria

Bluecanaria.com sælger og lejer ferieleiligheter ud på Gran Canaria.

Campoamor

Ferie i Campoamor

Lej luksuslejlighed i Campoamor, Spanien.

Sol

Sol og Strand Feriehusudlejning

Sol og Strand Feriehusudlejning har mere end 5.000 sommerhuse at byde på. Vi har sommerhuse i hele Danmark. Find sommerhuset til ferien i vores online katalog.

Egeborg

Egeborg Bed & Breakfast - ved Roskilde Fjord i Nordsjælland

Egeborg Bed & Breakfast i Nordsjælland tilbyder dejlige værelser med internet og TV. Tag på et billigt weekendophold eller brug os som et godt alternativ til hoteller. Egeborg B&B er beliggende helt op af Roskilde Fjord - kun 12 km fra Frederikssund og 25 km fra Roskilde.

Feriering

Feriehuse i Danmark

Feriering udlejer mere end 1800 sommerhuse ved den jyske vestkyst på Fanø og Falster. Husene ligger i nogle af Danmarks bedste ferieområder fx Henne Strand og Vejlby Klit. Søg og book online.

Bjerghus

Bjerghus Bakke Ferielejligheder

Ferielejligheder som ligger et stenkast fra Limfjorden i Vestjylland og der er idéelle muligheder for gode strande, flot natur og lystfiskeri.

Spansommer

Lej feriebolig i spanien

Beskrivelse af siden : Lej sommerhuse/ferieboliger i Spanien på Costa Blanca, i og omkring Torrevieja syd for Alicante. Området er udnævnt af WHO som et af de 3 sundeste steder at bo i verden. Med 320 solskinsdage om året er leje af feriebolig / ferielejlighed meget populært. Costa Blanca er også kendt for sine lange og fine sandstrande.

Sommerhus

Sommerhusudlejning.com

Sommerhusudlejning.com tilbyder billige sommerhuse i hele Danmark. Vi har attraktive priset inden for alle kategorier - lige fra klassiske sommerhuse til luksussommerhuse.

Cofman

Cofman Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Danmark, Sverige og mange andre lande i Europa. Find sommerhuset hos Cofman og få let og overskuelig adgang til flere hundrede tusinde ferieboliger i Danmark og Europa.

Sun-world

Sun-world - Feriebolig i udlandet

Her kan du finde din drømmebolig i udlandet. Hvad enten det drejer sig om at købe eller leje, så kan vi tilbyde begge dele. Vi har boliger til salg i bl.a. Spanien, Bulgarien og Brasilien, og vi har boliger til udlejning i Spanien og Bulgarien. Vi er agent for de mest seriøse formidlere af fast ejendom i udlandet. Vi sender dig gerne flere oplysninger/katalog. Se vores hjemmeside og klik på "brochurebestilling".

Camping

Campingferie

CampingDanmark.dk - camping, campingpladser og campingferie

Uafhængig redaktionel campingportal med campingnyheder, rejsebeskrivelser, anmeldelser og brugervurderinger af campingpladser i Danmark og udlandet, test af campingvogne, campingudstyr samt tv- og videoklip. CampingDanmark sender også hver uge TV om camping på DK4.

Campingland

Campingland.dk

Campingland.dk er den danske portal som gør dig klar til din næste campingferie. Alt om danske campingpladser, aktuelle nyheder, relevante links, gode tips og tricks samt guides for campingbegyndere og øvede. Campingland.dk er skrevet til campister af campister og er derfor altid et besøg hver for alle med lyst til at campere og holde sig opdateret indenfor emnet.

Camping

Søgeportal til Campingpladser m.m. i Danmark

Søgeportal til bl.a. Campingpladser i Danmark, samt Caravanforhandlere, Forlystelser, Seværdigheder, Turistbureuaer og Danmarks største udlejningsdatabase med Campinghytter, Campingvogne m.m.. Alle søgeord er forvalgte og gratis, således at både informationsbidragere og informationssøgere får de bedste muligheder for at finde hinanden på et ordentligt grundlag.

Løkkenklit

Campingplads med vandland

Hos Løkken Klit Camping finder du sjove og spændende aktiviteter, fx er campingpladsen en campingplads med vandland, som store og små benytter med stor glæde.

Hoteller

Hotelspecials

Hotelspecials.dk

Hoteller i Danmark.

ZebraHotels

Hotel og Bed and Breakfast booking

Hurtig og sikker online booking af Hotel og Bed and Breakfast over hele landet. Du modtager en bookingbekræftelse med e-mail med det samme bookingen er færdig.

HotelGaven

Gavekort til weekendophold

Hotelgaven.dk tilbyder gavekort til romantiske weekendophold i Europas storbyer. Vi har et bredt udvalg af lækre hoteller i de mest populære storbyer f.eks. London, Milano og Berlin. Hotelophold for 2 pers. inkl. morgenmad. Den perfekte gave f.eks. som julegave eller bryllupsgave.

DGI

Hotel i København

Hotel 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård Design hotel med GUBI møbler (kun hotel Astoria). Fri adgang til svømning, fitness, varmtvands- og spabassin. Rabat på wellness. Book online.

Prag

Prag Hoteller - billigere end ved direkte booking

Specialet er indkvartering på gode hoteller i Prag, og målet er at give en billigere pris samt en bedre service, end hvis man booker direkte hos hotellet. Hvis du leder efter billigt hotel Prag, er du kommet til det rigtige sted.

AvenueHotel

Avenue Hotel

Lækkert boutique hotel i hjertet af København. Tæt på Forum, Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget.  Børnevenligt hotel med gratis internet og masser af faciliteter. Vinder af the European Hotel Awards. Se vores flotte værelser og reservér online.

Bornholm

Ferie på Bornholm

I pakker tasken - vi klarer resten. 2 hoteller på Bornholm med havudsigt. Nær golfbaner, sandstrande, cykelstier og shopping. Vi arrangerer ophold, rejse, oplevelser og aktiviteter for Jeres weekendtur, familieferien og firmaudflugten.

Rejsebeskrivelser

Flensborg

FlensborgGuiden.dk

Din guide til shopping i Flensborg i Tyskland.

RejseAvisen

RejseAvisen.dk - alt om rejser i Danmark og udlandet

Stor rejseportal med artikler, rejseinspiration, nyheder og rejsereportager fra Danmark og resten af verden med fokus på familieferie, kør-selv ferie, camping, aktiv ferie, naturoplevelser, gastronomi, wellness samt tv- og videoklip. Nye artikler hver dag. Vi sender også TV hver uge på DK4.

Kroatien

Ferie i Kroatien

Rejsebeskrivelser fra dansk familie bosat i Split, hos os finder du masser af nytte informationer om kroatien, vi har f.eks en komplet guide over istrien med masser af inspiration til ferie turen, vi skriver også om vores camping ture i Kroatien.

Zakynthos

Zakynthos.dk

Guide til den græske ferieø Zakynthos. Alt om øen og dens seværdigheder.

Honny

Honny.dk - Rejser rundt i verdenen

Denne hjemmeside handler om vores rejser rundt i hele verdenen siden år 2000. Vi har fået fantastiske oplevelser og gode brugbare erfaringer, som vi gerne vil dele med Jer. Her får I mulighed for at læse om feriedestinationer, og se hvad I har at glæde Jer til blandt vores billeder.

SkiSport

Skisport.dk - alt om skirejser og skiferie

Alt om skirejser og skiferie på Danmarks største skiportal. Bl.a. snemeldinger, destinationer, pistekort, skiskole og skivejr.

Ski-portal

Ski-portal.info - 100% sne sikkerhed...

Danmarks Nye Ski Site! - med bunkevis af links på ski destinationer, skiudstyr, tøj, rejser og meget meget mere. Her er web-cams fra hele verden, masser af andre fede ski links. Din Skiferie starter lige her!

Highways

Highways.dk - bilferie og seværdigheder i Danmark

Redaktionel portal med artikler om kør selv oplevelser i Danmark. Online guider til Danmarks smukke landeveje, klassiske hovedveje, Danmark mange vejbroer, bilstrande, seværdigheder fra 2. Verdenskrig og andre alternative seværdigheder i Danmark. Stor sektion om færgeruter i Danmark - og tips til blaffere om blafning i Danmark!

Pommerenka

Skiferie

Skiferie i Østrig m.m. Som vi har oplevet det, her finder i nok ud af, at vi er til skiferie.

Bornholm

eXplore Bornholm

På eXplore Bornholm finder du information og inspiration til din ferie på Bornholm. Her kan du bl.a. læse om cykelferie og campingferie, og du kan finde hoteller, sommerhuse, restauranter, butikker m.v. Du finder også alle de spændende seværdigheder og attraktioner som Hammershus, Joboland, Bornholms museum, Bornholms Middelaldercenter og meget andet. Se også vores forum om Bornholm, hvor du kan skrive med andre om Bornholm.

Santorini

Rejs til Santorini

Besøg Santori-info og så masser af inspiration til din ferie på Santorini. Læs om de forskellige byer på Santorini, ideer til ting at lave på øen, vejret på Santorini og meget mere inden din rejse til Santorini.

Highways-usa.com

Highways-USA.com - rejser og ferie i USA og Canada

Highways-USA.com er Danmarks største journalistiske rejseportal om Nordamerika med artikelserier og guider til bilferie og rejser i USA og Canada: Route 66, Californiens Highway 1, nationalparker, storbyer, Rocky Mountains, The Great River Road, Florida og Florida Keys. Desuden masser af praktiske rejsetips og anmeldelser af rejsebøger.

SydSverige

Sydsverige.dk

Alt om ferie og oplevelser i Skåne, Blekinge, Halland og Småland.

Diverse

Flyvetiden

Flyvetiden.dk

Beregn flyvetid mellem lufthavne rundt omkring i verden.

Billeje

BillejePris.dk

Sammenlign priser på billeje til rejsen.

Udlejning

Hele Danmarks Udlejningsportal

Ønsker du leje af autocamper, campingvogn, bil, båd, sommerhus, mobilhome, kontorlokaler, hus og lejlighed og alt muligt andet, så indryk gratis annoncer på www.udlejning.dk.

Spanien

Billeje i Spanien

Biludlejning i Spanien til gode priser.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen