Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Fansider

 

Musik - Sport - Militær - Køretøjer - Film - TV - Bøger - Tegneserie/film - Spil

 

 

 

 

Musik

Tegneserier - Musik - Frimærker - Akvariefisk

www.nuzer.dk

Link til fanhjemmsider. Musik: Bl.a. Rollo & King m.fl. Tegneserier: Bl.a. Nuser, Radiserne, Asterix, Tintin, Lucky Luke, Splint&Co, Spirellen, Vakse Viggo, Basserne, W.i.t.c.h, Anders And, Garfield m.fl.

TakeThat4ever

Dodofan.dk

En Dodo & The Dodos fan-hjemmeside. Med historie, plader, koncerter og fanklub.

TakeThat4ever

TakeThat4ever.dk

En dansk Take That fan-hjemmeside. Med biografi, plader, videoer, koncerter, billeder, filmklip og fanklub.

Country

Country World

Country World - Danmarks største site om country - musik, dans, sange, bands - ja alt hvad der har med country at gøre! Anmeldelser af country CD'er, DVD'er og koncerter. Country kalender med country koncerter, country festivaller og line dance træf.

The Smiths

Morrissey & The Smiths

Danmarks eneste side om Morrissey og The Smiths - britpoppens fædre fra Manchester. Inspiration for Oasis, Jeff Buckley og Harry Potter.

Snakepit

Metallica

En fanside omkring verdens største rockband - Metallica.

Duddi

www.duddi.dk

Læs om Michael Jackson eller om Evanescence.

Preben

Preben Kristensens Officielle Hjemmeside

Alt om hans film, teater og shows. Der er biografi, Linie 3, m.m. Plus et Forum og en gæstebog. Du kan også se billeder fra Linie 3 og fra nogle af hans forestillinger.

Sport

 

 

Militær

SSR

SSR

SSR er hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni, tidligere benævnt: Patruljekompagniet Hærens Operative Kommando. SSR er specialiseret i informationsindhentning under krævende taktiske forhold, og personellet blive bl.a. uddannet af Frømandskorpset og Jægerkorpset.

Køretøjer

 

 

Film

 

 

TV

 

 

Bøger

Grundtvig

N.F.S. Grundtvig - historisk og nutidigt

Hvem var Grundtvig? Hvornår levede Grundtvig? Hvor blev han født? Hvad skrev N.F.S. Grundtvig og hvor mange salmer har han skrevet. Hvad har han betydet for skole og samfund Hvad mente Grundtvig om demokrati og folkeoplysning.

Artemis

Artemis Fowl - Files

Artemis Fowl - Files er Danmarks største Artemis Fowl fansite, som hele tiden er opdateret med nyheder om den verdensberømte serie, Artemis Fowl af Eoin Colfer.

Tegneserie/film

Donovan

Tegneserier til alle

Det lille danske forlag Donovan Comics udgiver tegneserier (fra Frankrig og Belgien) på dansk. Og det er oftest tegneserier, som andre forlag har stoppet i utide. F.eks. Ridder Goodwill, Marshal Blueberry, XIII, Blueberrys unge år og mange andre. Men også ny serier, som fantasyserien Atalante eller tegneserieudgaven af operaen "Nibelungens ring".

Knast

Tegneserien Knast og Aksel

Det er en tegneserie jeg engang har lavet der hedder "Knast og Aksel" og som gik i Basserne tilbage i 1992-95. - Læs alt om serien som nu har fået nyt liv med sin helt egen webside.

Spil

Grinmedwow

Grinmedwow.frac.dk

Dette er egentlig en fanside af wow, men jeg ligger film ind på den, som man kan få meget tid til at gå med. Vi er stort set i det hele bare en side med mange world of warcraft videoer. Altid et kig forbi - vi har rigtig mange film. Kig ind :).

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen