Forsiden - Indhold - Søgning - Tilmelding

Erhverv

 

Nyheder - Skilte - Markedsføring - Webdesign - Software udvikling - Beklædning

Frisør - Møbler - Husholdning - Flytning/Kurer - Transport - Lokaler - Hussalg

Byggematerialer - Håndværker - Industri - Rådgivere - Service - Vikarservice

Jobsøgning - Fagforening - Personale udvikling - Diverse

 

 

 

 

Nyheder

Shipping

Shipping News

Nyheder om shipping branchen.

Skilte

Skiltex

Skiltex.dk

Skilte og inventar til butikken, messen, kontoret. Gadeskilte, SnapRammer, messeudstyr, menukortholdere, galgeskilte, plakatophæng, bannerophæng, brochureholdere og meget meget mere. Vi har prisgarati på alle vore produkter.

4ma

4ma skilte a/s

Vi har siden 1991 levet af at lave intern og ekstern skiltning for virksomheder, boligforeninger plejehjem mm. Vi har stor erfaring i at producere og opsætte lysskilte, facadeskilte, indendørsskilte og alt andet der har noget med branchen at gøre. Har du brug for en samarbejdspartner der ved hvad de har med at gøre så kontakt os.

Skilte

Professionelle skilteløsninger

Siden 1953 har SRI Sign Solution A/S fremstillet skilte, lysskilte, facadeskilte og facadebogstaver af meget høj kvalitet. Hver kunde tilbydes en unik og kreativ totalløsning. Der anvendes udelukkende førsteklasses materialer, som gennemgår en solid forarbejdning på fabrikken i Esbjerg. Alle materialer er vejrbestandige - derfor bevarer både indendørs- og udendørsskilte farver og facon - år efter år.

MT-Trading

Navneskilte - Navneskilt - Kongresmærker

Alt i navneskilte og kongresmærker til yderst fornuftige priser. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skilte

Madsen Total Skilte

Madsen Total Skilte har et bredt produktsortiment, som omfatter faktisk alt indenfor reklame og profilering, fra bil reklame til storformatprint, skilte, facade dekorationer til enhver behov, solfilm etc.

Markedsføring

One2one

Reklamebureau Odense

Stort professionelt reklamebureau i Odense med masser af kapaciteter. one2one er et af de største reklamebureauer i Odense, og vi har også et meget stort trykkeri tilknyttet, hvor vi kan udføre alle opgaver til tryk. Kontakt os og hør mere.

Marketing

Online Marketing tilbyder

Internet markedsføring sikrer virksomhedens platform på Internettet samt at investeringen ROI tjenes hjem igen, og giver virksomheden markedsføringsmæssige fordele for sin produkt portefølje på Internettet.

LogoKo

Dit logo på en ko

Vores reklame-køer er samme størrelse som de kødlige. De er lavet i glasfiber og lakeret i frække farver. Vi kalder dem Logo-køer men de kan også købes uden logo. Koen er et iøjefaldende alternativ til skiltet og kan samtidig bruges som udsmykning af butikken, messen eller til det frække bureaus kontorlokaler.

Soalive

Online optimering og rådgivning fra soalive.dk

Soalive.dk er en anderledes konsulentvirksomhed, der arbejder med at sikre kundernes succes online. Vi arbejder strategisk og over tid med vore kunder og engagerer os såvel strategisk som operationelt i at nå de mål, der fastsættes.

Mouse

MediaMouse - Grafisk Produktion

Reklamebureau og trykkeri med vægt på kvalitet, fleksibilitet og højt serviceniveau. Speciale inden for digitaltryk og offsettryk af tryksager så som visitkort, kuverter, skilte, klistermærker og plakater.

SEO

SEO

Resultatorienteret SEO bureau med mere end 10 års erfaring.

Voice

VoiceArchive - Europas førende speakerbureau

Med flere end 1200 speakere på over 70 sprog er VoiceArchive Europas førende speakerbureau med ekspertise i sprogversionering og speak af voice overs til radio- og TV reklamer, eLearning, internet video, IVR prompts, lydbøger, GPS udstyr, podcasts osv. overalt i verden.

Foto

Reklamefotograf - jasperfoto.dk

Fotograf Jasper Simonsen, med speciale i reklamefotografering, produktfoto & packshots. Her får du kreative løsninger til en rimelig pris. Har eget fotostudie i Nærum nord for københavn. Jeg løser opgaver indenfor, reklamefoto, modelfoto, produktfoto, portrætfoto, industrifoto. Både billeder og video.

Propellos

Propellos Online Reklamebuerau

Propellos Online Reklamebureau hjælper kunder med at komme op i de højere luftlag inden for online markedsføring.Vi er på en evig mission for at nå nye højder inden for vores felt, så vi kan fortsætte med at levere nogle af markedets mest kreative og effektive løsninger inden for online markedsføring.

Originalen

Originalen Trykkeri

Trykker og færdiggør vi alt fra visitkort til foldere, etiketter, brevpapir, formularer, plakater, billetter mm.

Speak

SpeakOnline

SpeakOnline er en af Danmarks førende voice over bureaus og kan tilbyde alle former for speaks / indtalinger. Det er meget vigtigt, hvilken stemme, der skal præsentere dit produkt. Derfor har SpeakOnline en stor database med mange velkvalificerede stemmer... så vi er klar med et godt bud på valg af stemmetype – uanset om det er en rolig herrestemme eller en forførende kvindestemme.

Globase

E-mail marketing er effektiv markedsføring

Globase International har udviklet et utroligt effektivt og brugervenligt e-mail marketing system, som gør arbejdet med e-mail marketing langt mere udbytterigt.

Marketing

Effektiv Marketing fra A til Z

Med mere end 10 års erfaring som marketingspecialist tilbyder Effektiv-marketing.dk full service support inden for marketing, kommunikation og eksport. Opgaver omfatter bl.a.: Kampagner, både online & offline, Annoncer & brochurefremstilling, Udstilling & messesupport, Artikler & pressemeddelelser, Fotografering & videooptagelser, Websites & webshops, Online markedsføring, Google Adwords & FacebookAdds, Søgemaskineoptimering, Med andre ord – Effektiv marketing fra A til Z.

Lund

Kreativt reklamebureau i Esbjerg - Lund & co Reklamebureau

Har du brug for et kreativt reklamebureau? Vi klarer alt fra en simpel hjemmeside til et overordnet syn på din virksomheds markedsføring. Kontakt os hvis du ønsker mersalg gennem effektiv kommunikation.

Sprog

Sprog & Web - når det drejer sig om ord

Oversætter og korrekturlæser med ekspertise inden for dansk, engelsk, tysk og spansk tilbyder at oversætte fra dansk til engelsk og fra engelsk, tysk, spansk, svensk til dansk. Jeg laver også din hjemmeside i html og css, så den fremstår enkel og brugervenlig efter dine ønsker.

Webdesign

Jau

Webdesigner Jacob Leander

Freelance webdesigner med speciale i brugervenlige webløsninger, som er til at finde på nettet via søgemaskinerne. Uddannet Multimediedesigner og Web Marketing Manager.

IntraMedia

Brug for ny hjemmeside?

Vi hjælper dig med din hjemmeside! Fornuftige priser - Høj kvalitet. Vi leverer professionelle CMS løsninger, så du nemt selv kan opdatere hjemmesiden.

NielcoIT

Nielco IT

God IT service til konkurrencedygtige priser. Konsulent bistand. Få tjekket din IT sikkerhed og få et overblik og forslag til eventielle forbedringer. Nielco IT - Vi finder en løsning!

Omega

Professionelt webbureau i Aalborg

Professionelt webbureau i Nordjylland – Brugervenligt webdesign | Design og programmering af hjemmesider | Søgeoptimering | CMS - Content Management System | Grafisk design.

Software udvikling

Acinta

Business Intelligence

Med en business intelligence (BI) løsning fra Acinta får dine medarbejdere adgang til data via brugervenlige dashboards, hvor alle de vigtigste økonomiske tal er samlet på ét skærmbillede, og hvor man kan arbejde dynamisk med data med drill-down.

Xmedicus

XMedicus - Lægesystem til klinikker

XMedicus er det mest moderne og fleksible lægesystem på markedet. Godkendelse fra MedCom og Sundhedstyrelsen til kommunikation via Edifact samt hurtig og brugervenlig notatskrivning, epikriser, recept, laboratorieprøver, afregning, henvisning m.m.

LetMoms

Letmoms.dk - Få styr på din moms idag!

Letmoms i Excel er et program der automatisk regner din moms ud for dig, og fortæller dig hvor meget du skal indberette og hvornår. Få styr på Moms, Omsætning, Omkostninger, Resultat og Skat. Nemt og ligetil!

Regnskab

Enkelt Regnskabsprogram

Smart Regnskab fra Remy.dk er et af Danmarks enkleste, nemmeste og billigste regnskabsprogrammer. Perfekt til den mindre virksomhed.

Beklædning

Klinik

Cardinal Klinikbeklædning

Salg af primært kliniktøj og klinikbeklædning. Herudover findes også kitler, tunika, H2O samt meget andet.

Hanne

Freelance designer Hanne Larsen - modedesign, tøjdesign, profilbeklædning og uniformer

Vælger du et samarbejde med freelancedesigner Hanne Larsen, får du en kreativ, loyal og professionel samarbejdspartner med mange års erfaring som freelancedesigner inden for design og udvikling af beklædning. Dette gælder bl.a. design af casual wear, accessories, sports – og funktionstøj, profilbeklædning samt uniformer.

Frisør

 

 

Møbler

Gyngestolen

Gyngestolen.dk

Velkommen til Gyngestolen.dk! Vi er Danmarks eneste online virksomhed, som er fuldt dedikeret til gyngestole i alle slags designs. Vi har samlet en oversigt over de mest populære typer gyngestole, som kan fåes i Danmark og fundet de billigste forhandlere, så du altid hurtigt og nemt kan få et overblik. Uanset om du søger en klassisk gyngestol til stuen, en gyngestol til børneværelset eller en fletgyngestol til sommerhuset, så kan den fås gennem Gyngestolen.dk. Kig ind!

Kontorstol

Ergonomiske kontorstole

Ergonomiske kvalitetsstole. Sid godt og få en sund og stærkere ryg, når du sidder på VELA Samba 410, stolen der træner ryg og lænd. Stolen er designet med inspiration fra Pilatesbolden, og giver samme gode effekt i ryg, mave og lændemuskler. Vi har kvalitetsstole i fx. Paul Smith stof. stolene er perfekte til fx. børneværelset, computerværelset som ekstra stol, eller som en funky lav barstol. Vi har også et bredt udvalg af kvalitetskontorstole, standard-kontorstole, og ErgonomiPlus kontorstole.

Bo-expert

Dødsboer Købes og Ryddes

Dødsbo køb og rydning. Vi køber og rydder alle typer boer. Vurdering og køb af Antikviteter, Malerier, Brugte Møbler, Moderne Kunst samt Dansk Design.

Reol

Reoler af enhver art til lave priser

Reolhansen tilbyder et omfattede udvalg af nye og brugte reoler af forskellige slags. Blandt andet tilbyder vi pallereoler, lagerreoler, kompaktreoler m.v. Tilbehøret har vi også - elefantriste og palleomviklere eksempelvis. Kig forbi og find dine nye reoler hos Reolhansen - bare lidt billigere.

Husholdning

Klartek

Klartek Danmark - en ren forbindelse

Rengøringsprodukter, Rengøringsartikler og alt til rengøringen finder du på Klartek.dk. KlarTek.dk har lanceret en webshop, så alle produkterne kan købes online, kun ved et simpelt login.

Flytning/Kurer

Boxit

BOXIT - Dit Xtra Depotrum

Opbevaring i opvarmede, tørre og sikre opbevaringsrum hos BOXIT. Lej den opbevaringsplads du har brug for, og skift til et større eller mindre depotrum, hvis behovet for opmagasinering ændrer sig. Hos BOXIT har du også mulighed for at leje en container, som du kan have stående i haven til opbevaring af møbler og andet indbo, eksempelvis i forbindelse med renovering af huset.

Transport

Alufælge

Alufælge og dæk

Guiden til nye Alufælge og valg af bildæk.

AuNetto

AUNETTO.dk - Dit Online Autoværsted

I en tid hvor prisen spiller en stadig større rolle, når bilen skal på værksted, gør AUNETTO.dk det muligt i ro og mag at sidde hjemme over aftenskaffen og se hvad et service koster til bilen. Via AUNETTO.dk kan man med nogle få klik få beregnet prisen for en langt række standard ydelser på Citroën og Peugeot biler.

Autotransport

IN Autotransport

Autohjælp-autotransport-autobugsering m.m. udføres, samt køb og salg af motorcykler.

Solfilm

Solfilm og sikkerhedsfilm

For meget varme og lys giver dårligt indeklima. Solfilm er den enkle og økonomiske løsning. Vi har udvalget af solfilm, som løser problemerne. Vi er specialister i filmmontage og vi er i stand til at dokumentere effekten af vores film.

Dæk

Dæk

Rezulteo er en dæk-købsguide der stiller en unik grad af information til rådighed for forbrugerne, så de kan træffe det rigtige valg af dæk. Rezulteo sammenligner dækkene på markedet med et noteringssystem for dæk-præstationer, skabt af specialister. Denne pris-sammenligner og dæk-købsguide hjælper dig med at finde dét produkt der passer bedst til lige præcis din søgning. Rezulteo giver dig råd for at være sikkert og trygt rustet til vejene.

Navigation

VW, Skoda, Seat, Ford og Mazda navigationer til din bil

Prisvenlige og navigationer i originalt design. Alle navigationerne passer til bilens instrumentbræt og bliver dermed "i et" med bilens øvrige designlinie. Navigationerne passer til VW, Skoda, Ford, Seat og Mazda.

El-scootere

El-scootere

Cp Mortensen Aps sælger el-scootere med 3 eller 4 hjul vi tilbyder scooter fra 9.900 til 22.000 for den største model vi har med 4 hjul. Vores el-scootere leveres med alt udstyr.

Mascus

Mascus - brugte maskiner & udstyr

Markedsplads for køb og salg af brugte maskiner og transportmateriel.

Brittom

Brittom.dk - Rent it all

Hos os kan du leje cykler i alle størrelser og varianter, såsom tandem, MTB'er, Cruisere, nostalgi'er, handicapcykler, o.s.v. Samt scootere, scootcars og mange andre ting til sport, fritid og sjov.

Solfilm

Solfilm

Hos Sjælland Solfilm laver vi alt inden for solfilmsmontage på biler og bygninger.

Lokaler

Bojesen

Bojesen Kursus- og Konferencecenter – København

Bojesen Kursus- og Konferencecenter har mere end 10 års erfaring og tager højde for alle detaljer i forberedelsen af konferencer, møder og fester. Bojesen Kursus- og Konferencecenter ligger i hjertet af København og er anerkendt og respekteret i branchen. Med 14 mødelokaler og den store Axelborgsal skaber vi i dialog med kunden de perfekte rammer for mellem 6 og 450 personer.

Oline

Oline

Oline er med over 11.000 emner Danmarks største portal for erhverslokaler og erhversejendomme. Her kan du søge imellem en lang række af erhversmægleres ejendomme og finde lige præcis den ejendom eller det lokale, der passer til dig og dit behov.

Regus

Regus – Virtuelt Kontor

Lej et virtuelt kontor I København med Regus.dk – Verdens ledende udbyder af virtuelle kontorlokaler, mødelokaler, og meget mere. Kontakt Regus i dag for at høre mere om kontorlokaler.

Hussalg

Forbehold

Bolighandel og Advokatforbehold

Husk ved ethvert boligkøb er det en fordel med et Advokatforbehold i købsaftalen. På den måde får du tid til, at din advokat kan gå dokumenterne igennem inden handlen godkendes. Læs mere på advokatforbehold.info.

Advokat

Hviid Advokater i Århus

Kontakt Hviid Advokater i Aarhus, hvis du har brug for advokathjælp indenfor privat, erhverv, erstatning, entrepriseret eller bolighandel.

Bolighit

BoligHit

BoligHit kan du købe og sælge bolig. BoligHit formidler ejerboliger, andelsboliger og lejeboliger i Danmark. Hos os springer du ejendomsmæglersalæret over. Vi formidler også boligudlejning i Danmark.

FindBolig

Findbolig.nu - Ledige lejeboliger - Gratis og seriøst

Findbolig.nu giver alle boligsøgende gratis adgang til at finde ledige lejligheder og ungdomsboliger i hele Danmark. Gratis, troværdigt og seriøst.

CostaDelSol

Bolig Costa del Sol

Bolig Costa del Sol giver fuld assistance og rådgivning før og efter køb af bolig på Costa del Sol i Sydspanien.

Spain

Boliger i Spanien

Køb af sommerhuse, ferieboliger, lejligheder, rækkehuse, finca, bungalow, samt andre typer af boliger i Spanien på Costa Blanca, i og omkring Torrevieja syd for Alicante. Vi har alle typer af boliger og til enhver pengepung.

Byggematerialer

Staalhandlen

Staalhandlen.dk

Staalhandlen.dk | Alt i stål, standart rionet, kamstål, stangstål, HEB & IPA Bjælker, u stål, h stål, i stål, stålplader, aluminiumsplader- rør og profiler, stål, rustfrit stål, galvaniseret stål, galvaniseret rionet, rustfri, børstet stål, aluminium, s355, s235, galvaniseret jern osv. Er der en varer du søger, og som vi ikke har, så ring og forhør om vi kan skaffe det.

Floor

Trægulve

Vintage Floors Slots- og Herregårds parketgulve er egetræsparket i klassiske mønstre uden de vanskeligheder man almindeligvis forbinder med et parketgulv. Førsteklasses natureg fra Nordeuropa med levende strukturer, konstrueret i felter med unik vaffelkonstruktion. Vælg mellem gulve fra kataloget eller design dit eget gulv.

Solceller

SOLCELLE.DK -  Alt om solceller

En side med info og links om nettilsluttetede og batteridrevet Solcelleanlæg til almindelige hus, kolonihavehus, sommerhus,  Båd & Camping, Festivaler, elever, studenter, hobby. Spar energi og penge ved at udnytte solen stråler.

BioPump

BioPump.dk - alt om varmepuper

Luft til luft varmepumper bliver mere og mere populære i kraft af den nyudviklede teknologi, der har gjort dem langt mere effektive og dermed økonomiske. Vælger du blandt markedets bedste mærker, kan du opleve helt op til 5,7 kW varme pr tilførte kW. Til sammenligning får du 1 kw pr tilførte kw fra en elradiator og  kun 0,7 fra et oliefyr. De mange danskere, der har investeret i solpaneler, kan med en varmepumpe opnå endnu højere besparelser ved installation af en varmepumpe i husstanden. På BioPump.dk kan du læse alt om teknologien, læse om tests og om krav til installation.

Genbyg

Genbyg A/S - Alt I Brugte Byggematerialer

Find billige vinduer, en varmvandsbeholder, et plastvindue, udendørslamper eller trægulve! Brugt vvs, elartikler, døre og vinduer og meget mere. Udover at sælge brugte byggematerialer fører vi også miljøvenlige malervarer. f.eks. vindues maling, linoliemaling eller linolie. Vi har også trætjære og silikatmaling så du kan vedligeholde dit hus udvendigt. Endelig har vi et stort udvalg af nye håndtag, dørgreb og møbelknopper til dine døre, skabe og skuffer.

Smedejern

Smedejernsporte til billige penge

Smedejernsporte og andre smedejernsprodukter til billige penge, det finder du hos LavprisSmedejern.dk. Vi har et stort sortiment i smedejernsprodukter og sælger direkte fra produktionen, hvilket giver dig billige priser.

Watter

Pumpe og generator løsninger

WATTER er specialiseret i pumpe og generatorløsninger. Watter forhandler også et stort program af dykpumper og generatorer samt et større udvalg af entreprenørmateriel. Watter forhandler Atlas Copco, Grindex, Honda, Bendof, Diamond, Edilgrappa, Ogura, Proyecsa, HK Porter mf.

Rationel

Rationel - vinduer og døre

Rationel Vinduer har siden 1954 produceret og forhandlet kvalitetsvinduer og døre til det meste af Europa. Rationel er en del af Dovista gruppen, som også indbefatter Velux og Velfac.

Døre

Yderdøre

Du kan altid gå på nettet og finde døre til lavpris. Men går du ind på vores side, får du yderdøre og and døre til lavpris, og info om døren.

Vinduer

Kvalitets vinduer og døre til de rigtige priser

Bedst&Billigst´s koncept er højkvalitets vinduer og døre produceret efter ordre, uden ekstra tillæg. Du betaler kun for m2 prisen.

Flagstang

Flagstang i træ

Dano Mast producerer og sælger flagstænger af træ og flagstænger af glasfiber i høj kvalitet. Flagstængerne kan købes hos forhandlere over hele landet. Se det store udvalg af flagstænger og find en forhandler på hjemmesiden.

Badekabiner

Badekabiner fra Bad Element

Fabriksfremstillede badekabiner fra danske Bad Element ApS, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Alle badekabinerne bliver projekteret, planlagt og tegnet i Danmark, hvorefter produktionen foregår på egen fabrik i Polen. Her gennemgår alle badekabiner et særdeles højt kvalitets gennemsyn.

Markise

Markiseeksperten - Markiser & solafskærmning

Markiseeksperten sælger markiser i alle størrelser og farver. Vi sælger tyske kvalitetsmarkiser, både i standardmål og i efter specialmål. Markiserne fås med motor, fjernbetjening, vindsensor og solsensor.

Plus

PLUS hegn

PLUS designer alt til haven i træ og har faktisk gjort det i mere end 70 år. Produkterne spænder bredt, lige fra havehegn til legehuse, eller dørriste. Produkterne forhandles i landets førende byggemarkeder og trælaster. Find nærmeste forhandler på hjemmesiden.

Meyers

Gulve fra EM. Meyers Eftf. A/S

Ved et samarbejde med os er I garanteret en kvalitetsløsning. Med mere end 170 år på bagen er vi Danmarks ældste gulvfirma. Vi har mange loyale og tilfredse kunder, og er altid klar til nye arbejdsopgaver. Vi sælger også gardin løsninger med talrige løsningsmodeller. Tag fat i os tidligt i dit projekt for en dialog. Vi vejleder og udveksler ideer gerne så I får den mest optimale gulv løsning.

Carbi

Rene omgivelser - Carbi

Vi har alt der kan skaffe dig eller din virksomhed rene omgivelser. Stort sortiment af skraldespande, hånddesinfektion, rygekabiner, udendørs askebægre, håndtørrer, hygiejnedispensere, sæbedispensere, hånddesinfektion, klikrammer, betalingssystemer og meget mere. Kig forbi vores hjemmeside for at se vores store sortiment.

Håndværker

Davids

Kvalitetsafslibning af dine trægulve

At levere en kvalitetsafslibning af dine gulve, kræver erfaring og den rigtige maskinpark. Hos Davids Gulvafslibning har vi begge dele og vi sætter en ære i, at levere flot og grundigt resultat til dig.

Murer

Murer Aalborg

Aalborg Murermester er din lokale murermester i Aalborg. Vi løser alle typer mureropgaver fra mindre reparationsopgaver til større entrepriser. Hos Aalborg Murermester lægger vi vægt at leverer håndværksmæssig kvalitet der holder i mange år. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed og sørger for du får optimalt udbytte af dit byggebudget. Ring for mere information samt evt. tilbud.

Murer

Murer i Odense

Odense Murerne er en 15 år gammelt murerfirma, som udfører alt i murerarbejde, inden for tidsrammen og til en fornuftig pris. Odense Murerne ved hvor vigtigt det er med en god dialog, så kunderne får hvad de drømmer om. Specialer for mureren i Odense kan nævnes, renovering af badeværelse, flisearbejde, og vandskuring af huse.

BygDanmark

Byg Danmark - Find din lokale håndværker

Find din lokale håndværker eller indhent Gratis Byggetilbud fra medlemmer af Byg Danmark. Vælg håndværkeren når der skal bygges - det er din tryghed!

Malerfirma

Malerfirma

Malerfirmaet Sommer & Hebeltoft ApS leverer alle typer professionelt udført malerarbejde til den aftalte tid. Målsætningen for os og vores kvalitetsbevidste medarbejdere er at gøre vores kunders idéer til virkelighed. Gennem kyndig rådgivning finder vi den bedste løsning, både hvad angår det visuelle og holdbarhed.

VVS

VVS Danmark - Find din lokale VVS-installatør

Find din lokale, autoriserede VVS-installatør her eller indhent Gratis VVS Tilbud fra medlemmer af VVS Danmark. Vælg altid en autoriseret VVS-installatør - det er din sikkerhed!

Gulv

Afslibning af gulve i København

Trægulve kan være noget af det smukkeste, specielt når de er helt nyslebne. De kan være med til at skabe hygge og varme i et hjem, og med valget af efterbehandlingen kan man give sine rum hvert sit unikke udseende. Gulvafslibning København har mange års erfaring i gulvafslibning og hjælper gerne med valg af efterbehandling til dit trægulv.

Låsesmed

Mejlshede - en af Københavns største låsesmede

Mejlshede Gruppen A/S er en af de største låsesmede i København. Vi har låsesmede forretninger beliggende på Nørrebro og Østerbro, og med vores ca. 50 ansatte dækker hele det Storkøbenhavnske område med vores servicebiler. Vi er specialister i låsesystemer, pengeskabe og elektronisk adgangskontrol, men er kompetente i alle dele af låsesmede faget.

Montage

Multimontage - Montering af stål og beton elementer

Multimontage udfører arbejde indenfor montering af elementer for eksempel stål og beton elementer. Multimontage udfører montagearbejde over hele landet.

4h-vvs

Nyt toilet, bad, sanitet, VVS København og omegn

Med min erfaring kan jeg præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde. Det bliver udført til tiden, og til den rette pris – hver gang.

Byggetilbud

Byggetilbud - Indhent gratis tilbud

3byggetilbud.dk er en dansk udbudsportal, som kan hjælpe bygherre med at finde de rigtige håndværkere, når et byggeprojekt skal startes op. Bygherre kan få op til 3 tilbud på en given arbejdsopgave. Portalen håndterer alle typer af opgaver, lige fra mindre renoveringsopgaver til større byggeentrepriser samt op til 3 tilbud på underleverancer eller materialetilbud.

Lundeman

Lundeman Glas - Alt i glas

Vore arbejdsområder i glasset spænder vidt – store og små opgaver - alt i glas. Du vil altid kunne sende os en mail eller kontakte os ved telefon for en glassnak - der er åben linie alle ugens dage.

Svaneglas

Glarmester forretning Svane Glas

Svane Glas arbejder inden for en masse forskellige glarmester fagområder. Du kan få kontakte os, hvis du har brug for en løsning til glas- og alufacader, interiørglas, spejle, vinduer og døre. De forskellige løsninger fra Svane Glas vil altid være tilpasset dit projekt og altid med et karakterfuldt og elegant udtryk. Alle former for glasløsninger fra Svane Glas kan enten bruges til private boliger eller til erhvervsbyggerier. Du kan kontakte din lokale glarmester i Randers, Hammel, Århus, Ebeltoft, Grenaa, Bjerring og Roskilde.

VesiVVS

VVS :: VVS FIRMA :: VVS I FREDERIKSSUND :: VVS I ØLSTYKKE :: VESI VVS

VESI VVS :: Vvs Installatør i Ølstykke Vi kan tilbyde Billig Vvs service i Frederikssund, & Egedal kommune. Vvs Firmaet har altid gode priser på Serviceydelser. Skal Oliefyret skiftes til et Gasfyr så giver Vesi VVS gerne et Gratis Tilbud. Vvs Virksomheden henvender sig til Offentlig, Private, Erhvervskunder. Vvs installatøren har stort kendskab til: Varme, Oliefyr, Gasfyr, Badeværelser, Sanitet, Gulvvarme. Vi har en fornuftige Time Pris hvor kørelse og servicevogn er inklusiv.

Industri

Chrisper

Automatdrejning | Spåntagning | CNC drejning

Chrisper udfører automatdrejning, spåntagning og CNC drejning i aftalt kvalitet, tid og pris også gerne i små serier, enkeltproduktioner eller produktudvikling. Besøg vor hjemmeside for kontakt.

TJEP

Sømpistoler, dykkerpistoler og klammepistoler fra TJEP

Se det komplette produktprogram for TJEP! TJEP er Danmarks største produktprogram af befæstelsesværktøj (sømpistol, dykkerpistol, klammepistol). Både som trykluftpistoler og gaspistoler! Dertil kommer en læng række forskellige fasteners (søm, dykker og klammer), samt diverse tilbehør. Kvaliteten er helt i top, tilpasset danske krav og normer, men priserne er meget konkurrencedygtige.

Seal

SEALTECH - Alt i tætninger og pakninger

SEALTECH er en seriøs samarbejdspartner med mange års erfaring i salg af pakninger og tætninger til industrien. Vi er leveringsdygtige i tætninger i hele området fra små finmekaniske emner over pneumatiske til store krævende hydrauliske applikationer.

Imbox

Imbox A/S Bølgepap emballage

Imbox A/S er en ung virksomhed i Hedensted, der fremstiller emballage af bølgepap i både mindre og mellemstore ordrestørrelser. Vi er en udpræget servicevirksomhed, der udviser stor fleksibilitet overfor vores kunder, vi er ordreproducerende og samarbejder med kunder, der har behov for en ordholdende og stabil leverandør af bølgepap emballage. En del af vores målsætning er, at rådgive indkøbere af bølgepap emballage om den rigtige emballagekonstruktion, for derved at skabe besparelser i de samlede omkostninger. Vi anvender avanceret tegneudstyr samt Cad anlæg til prøvefremstilling af emballage.

Rådgivere

Selvsalg

En guide til selvsalg af din bolig

Hvad skal du være særligt opmærksom på ved et selvsalg af din bolig? -læs mere på selvsalg-guide.dk og få svar på alle dine spørgsmål.

Guide

Hjælp til forældrekøb

På foraeldrekoeb-guide.dk kan du finde svar på de spørgsmål du må have omkring et forældrekøb. Vi har prøvet det mange gange før, og kender de bekymringer og spørgsmål der måtte dukke op.

SJLaw

Advokater i København

SJ Law Advokatfirma er belligende i KBH's centrum med speciale i ansættelsesret, finansret og insolvensret.

EnergiOgSol

Energi og Sol A/S

Energi og Sol tilbyder nøglefærdige solcelleentrepriser. Vi foretager projektudvikling samt salg, levering og montering af solcelleanlæg til erhverv.

Isolering

Alt om isolering

Isolering kan hjælpe rigtig mange danske boligejere med at nedsætte varmeforbruget og derved spare penge på varmeregningen, men også hjælpe miljøet da man mindsker sit CO2-fodspor. Energihjem har samlet en række artikler som omhandler isolering (fordele og ulemper).

Trafikuheld

Trafikuheld og Erstatning

Hviid erstatningsadvokater forklare dig her, hvad du bør være særligt opmærksom på, ved trafikuheld med personskade og efterfølgende retsligt efterspil.

Piskesmæld

Piskesmæld og Erstatning

Informationsside om advokathjælp til erstatning efter piskesmæld Læs hvad du bør være særligt opmærksom på ved whiplash og erstatningssager.

Advokat

Find en advokat gennem Agera

Agera er en online service, hvor du bl.a. kan indhente tilbud på en jurist eller advokat. Du beskriver din sag, og så sørge vi for at skaffe den rigtige fagmand. Det er gratis og uforpligtende for dig at indhente tilbuddene. Du kan fx. indhente tilbud på at få lavet testamente, ægtepagt, skilsmisse eller bolig papir.

Grape

GrapeDesign

GrapeDesign er en ung dynamisk og innovativ indretningsvirksomhed, der kan hjælpe med alle former for indretninger til kontorer, hoteller og butikker. Vores primære fokus ligger på godt design, høj kvalitet, nærværende dialog og bæredygtighed. GrapeDesign tilbyder turnkey indretninger - så giv os nøglerne og en dato, så klarer vi resten.

Triarc

Tegnestuen Triarc Arkitekter

Tegnestue med speciale i nybyggeri og renovering. Boligbyggeri, andelsbolig vurdering, seniorboliger. Byfornyelse. Erhvervsbyggeri.

Service

EDNord

EDNord på Nettet

EDNord er en specialforretning, med særligt fokus på maskiner og tilbehør til Kontoret, Skoler, SFO, Dusser og den grafiske branche. Specialer: Laminering (Lommer, Ruller og Maskiner) - Makulering - Skæremaskiner - Indbindingsmaskiner (Wire, Spiral, Limomslag, Bogplast, Tape - FastBack, ImpressBind mm) - Rolodex -Brevåbnere - Bukkemaskiner - Falsemaskiner - Rollermouse - Printere - TV & Skærmbeslag - Ergonomi og meget mere. Kvalitet til den professionelle bruger.

Alarmer

Alarmsalg TECteam ApS

Godkendte tyverialarmer til Danmarks bedste priser. TV overvågning til mindre erhverv.

Skønhed

Wanna Shine, Kosmetolog og negle, København

Wanna Shine er en skønhedsklinik på Østerbro i Kbh, hvor der tilbydes luxuriøse og resultat orienterede skønheds behandlinger. Produkterne der brugers i behandlingerne tilpasses efter din hudtype. Udover traditionelle ansigtsbehandlinger tilbyder Wanna Shine specialbehandlinger, som Oxygen Lift, Microdermabrasion, Diamantslibning af huden. Vores negle teknikker har 5 års erfaring i gele negle. Wanna Shine tilbyder Spray tan som giver fantastisk gylden farve med markedets bedste produkt inden for Selvbrunere- California Tan. Klik ind på hjemmesiden og læs mere om neglepleje og vippe extensions.

Skadedyr

Alt i skadedyr

Om skadedyr og skadedyrsbekæmpelse. Skadedyrenes biologi, signalement, udbredelse og livscyklus.

Bojes

Billig vinduespolering

Få rene ruder hver dag, indhent et tilbud hos Bojes vinduespolering. Det er billigere end du tror!

TipTop

TipTop Ejendomsservice ApS

Med os får du en erfaren samarbejdspartner, som er interesseret i dig og dine behov. Vi lægger vægt på stabil kvalitet og grundighed indenfor områderne: Ejendomsservice, trappevask, rengøring og vinduespolering. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Totalservice

Midtfyns Totalservice - Skadeservice - Skimmelsvamp Sanering - Rengøring

Midtfyns Totalservice har en stor viden om at begrænse skader til et absolut minimum. En kvalitativ og indgående kompetence samt tilgang til bekæmpelse af alle typer skader på bygninger, indbo, materiel, skimmelsvamp fjernelse og sanering etc. Det gælder den akutte følgeskadeindsats samt skadebegrænsning, renovering og rengøring. Skader kan ikke altid undgås, men begrænses. Vi har skarpt fokus på begrænsning, så skader mærkes mindst muligt for private skadelidte såvel som erhvervslivet.

Revisor

Find din revisor på Agera.dk

Skal du bruge en dygtig og billig revisor? Så klik ind på Agera.dk og indhent 3 revisor-tilbud helt gratis og uforpligtende. Agera.dk er en tjeneste hvor du kan få 3 tilbud indenfor revision, bogføring og meget andet. Det er gratis for dig at indhente tilbud.

Revision

Inforevision A/S - Professionel Revisor i København

Leder du efter en revisor i København? Så vælg Inforevision A/S. Med erfaring inden for regnskab og revision siden 1986, har vi rådgivet flere tusinde kunder. Vi glæder os til, at byde dig velkommen i vores netværk.

Tandlæge

Tandlæger i København

Tandlægerne Enghave Plads 6 på Vesterbro i København. Tandklinikken behandler alt fra forebyggelse af alm. tandsygdomme til komplicerede indgreb såsom indsættelse af implantater og paradentoseoperationer. Se priser og bestil tid online.

TG154

Tandlæge Glostrup

Tandklinik på Hovedvejen i Glostrup tilbyder alle former for tandbehandling til en overkommelig pris.

Tandlæge

Tandlæge København

Peter Tillge er ejer af Tandlægerne ved Runddelen der ligger på Nørrebrogade i København. Klinikken er en af de største i Danmark. Den offentlige sygesikring giver tilskud til research, tandkødsbetændelse (paradentose), rodbehandling samt tandblegning under lokalbedøvelse. Man kan ikke som ung få støtte fra den statslige forsikring til røntgenundersøgelse ej heller til at få lavet pæne broer eller andet hos os. Der gives 15% studierabat.

Strange

Tandlæge Frederiksberg

Tandlæge Erik Strange er en tandlægeklinik beliggende på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg i København. Vores hjemmeside indeholder behandlingsbeskriver af alle de behandlinger vi kan tilbyde. Du kan ligeledes finde en præsentation af vores personale samt en udførlig prisliste.

Vinduespolering

Vinduespudser

Vinduespudser fra Nordsjælland. Vi kører i København og Nordsjælland. Rimelige priser for vinduespolering af dine vinduer.

IN

Ejendoms - haveservice tilbydes

Alt i ejendoms - haveservice tilbydes. RING FOR INFORMATION.

Vikarservice

 

 

Jobsøgning

Studiebooster

Studiebooster Danmarks

Studiebooster Danmarks første CV manual for universitetsstuderende. Læs alt alle de muligheder studerende har, for at få mere ud af deres studietid, og gå direkte fra uddannelse til job.

Online

OnlineAnnoncer.dk - alle dine GRATIS annoncer samlet et sted !

Her kan du søge hjælp til alt mellem himmel og jord. Du kan tilbyde hjælp eller søge hjælp til mindre og større opgaver såsom barnepige, bud, freelancer, hundelufter, sportspartner, efter skole job, bijob, sommerjob, håndværkshjælp, arbejde hjemmefra, dyresitter osv. Sitet er helt GRATIS at anvende og har gode funktioner som agentmatchninger, mailnotificering mv.

Fleksjob

Alt om Fleksjob

Er du en af de mange uheldige danskere, der står overfor udfordringen, at skulle vende retur til arbejdsmarkedet efter langvarig sygdom, arbejdsskade eller måske kronisk sygdom ? Så finder du hjælp her. Meget ofte vil du ende i et fleksjob eller på førtidspension, men fælles for begge udfald er forløbet før du får resultatet. På Fleks-job.dk kan du læse om visitationsforløbet, hvilke forventninger du skal have og hvad du bør være opmærksom på. Reglerne for Fleks-job kan du også nærlæse og en stor samling af nyttige henvisninger til yderligere information finder du også på informationsportalen. Læs også hvordan en læge arbejder og hvilke forventninger du kan have til støtte og hjælp under udredning  - her kan ekstern lægeservice være en fordel.

Moment

Studiejob – Moment – Job – moment vikar & rekrutering

Hvis du leder efter et godt studiejob, er du komet til rette sted. Vi tilbyder både korte opgaver på nogle få dage og længerevarende opgaver, hvor du arbejder en eller flere dage om ugen. Moments vikarkorps består primært af studerende og unge. De er fleksible, intelligente og har en høj arbejdsmoral uanset opgavens karakter.

Fagforening

A-kasse

A-kassepriser.dk

Sammenlign priser ¥ a-kasser i Danmark.

Personale udvikling

Jonathan

Innovation og iværksætteri

Innovation, iværksætteri og anderledes autentisk markedsføring, er områderne du kan læse om hos den prisbelønnede foredragsholder og iværksætter Jonathan løw.

Få succes som sælger!

Få succes som sælger!

Vi er alle sælgere! Hver eneste dag forsøger vi at sælge os selv, vore synspunkter, opførsel eller vare. På denne hjemmeside finder du artikler, tips og tricks mv. som gør dig til en bedre sælger!

Survival Team

Teambuildingskurser - Personale og Ledelseskurser

Teambuildingskurser i ind- og udland. Aktivitets- og Overlevelsesture. Coaching, Sparring, Træning. Ledelse og Samarbejde. Foredrag og Kick off ´s. Førstehjælpskurser.

Coach

ID coach Erik Sigård

Jeg tilbyder ID-lifecoaching i Lyngby. Id-lifecoahing er en meget dybdegående coachingform med fokus på forandring og identitet. Coachingen foregår i Psykolog og Coach center Lyngby.

Diverse

Bedemand

Billig Bedemand

Bedemand Haack er din lokale bedemand med afdelinger i Sorø, Kalundborg, Ringsted og Slagelse. Vi sørger for at tage hånd om alle de praktiske foranstaltninger når et dødsfald indtræffer, og bistår som en sparringspartner gennem en hård tid for jer. Vi giver prisgaranti på alt vores arbejde.

Location

Dansk Location Scout

Er du på jagt efter de helt rigtige locations til din film, reklamefilm eller musikvideo, bør du slå et smut forbi denne hjemmeside. Mere end 10 år i branchen og over 60.000 billeder i arkivet sikrer hurtige og effektive forslag til locations. Mere specifikke ønsker opfyldes selvfølgelig også i en fart.

Handicap

Handicaphjælpemidler - Søllested Hjælpemidler - værdige hjælpemidler til handicappede

Siden 1986 har Søllested Hjælpemidler udgjort en værdig partner for sygehuse, plejehjem og andre bosteder over hele Danmark. Med udgangspunkt i det enkelte individs krav på værdig hjælp og hjælp med værdighed leverer vi handicap-hjælpemidler inden for både psykiatri og fysisk pleje – som eksempelvis hjælp til kørestolsbrugere.

Skole

Køreskole Roskilde

Juuls Køreskole i Roskilde har gennem mere end 10 år uddannet kommende og nuværende billister i Roskilde. Køreskolen bistår af 17 kørelærer der alle elsker deres arbejde og sørger for du nemt, hurtigt, sjovt og billigt får kørekort til personbil og/eller motorcykel. Kom uforpligtende til en gratis introaften hver onsdag kl- 20.30 (tilmelding ikke nødvendig).

Bogholder

Alle hader bogføring! Find en bogholder på Agera.dk

Hader du også moms og bilag? Så kan du gennem Agera.dk finde en god og billg bogholder, som tager sig af alle bilagene. Du skal bare udfylde vores skema, og så sørge vi får at indhente 3 tilbud fra 3 forskellige bogholder. Det er gratis og uforpligtende for dig at indhente tilbuddene.

© www.klikker.dk

Til forsiden

Til toppen